Nokia HERE a extins serviciul de trafic in timp real in Romania si Bulgaria, iar de luna viitoare serviciul va fi disponibil in alte patru state, din Orientul Mijlociu, numarul total al tarilor in care compania va fi prezenta urmand sa creasca de la 44 la 50, informeaza Mediafax.

„Extinderea serviciului de trafic in timp real al HERE la 50 de tari confirma pozitia companiei ca unul dintre cei mai importanti jucatori globali pe piata traficului. Orientul Mijlociu este in mod special un punct fierbinte pentru activitatile masinilor conectate, unde a avut loc o crestere puternica a serviciilor de navigatie si de trafic”, a declarat Stephen Longden, autor al Ghidului Annual pentru Trafic al companiei de consultanta in domeniul auto SBD, intr-un comunicat al HERE.

Pe langa trafic, HERE este lider in domeniul informatiilor suplimentare care influenteaza circulatia automobilelor, a adaugat Longden.

„HERE ofera date referitoare la locurile de parcare disponibile, preturile carburantilor, centrele de incarcare a vehiculelor electrice si conditiile meteorologice, prin intermediul sistemelor de navigatie si de informatii ale automobilelor”, a aratat Longden.

Pe langa informatiile in timp real referitoare la trafic, HERE continua sa adauge functii inovatoare pentru imbunatatirea produsului, cum ar fi informatii legate de benzile de circulatie reversibila si avertismente privind siguranta traficului.

HERE, parte a companiei Nokia, este lider in domeniul navigatiei si hartilor. Compania ofera harti de inalta definitie pe care le combina cu tehnologia cloud pentru informatii in timp real accesibile prin intermediul dispozitivelor mobile, de la smartphone-uri si tablete pana la dispozitive purtabile si vehicule.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here