Star Storage, furnizorul roman de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), servicii de externalizare IT si servicii Cloud, anunta lansarea unei noi versiuni a produsului SEAL. Aceasta aduce o interfata grafica noua, imbunatatind semnificativ experienta utilizatorului, noi functionalitati pentru accesarea, partajarea si vizualizarea informatiilor, dar si un mecanism nou de configurare individuala a permisiunilor unui document pentru creatorul acestuia.

SEAL este o solutie completa de arhivare electronica de nivel enterprise care activeaza mediul inteligent de stocare distribuita a platformei de top la nivel mondial HCP (Hitachi Content Platform) pentru a livra cele mai bune functionalitati de administrare a arhivei electronice. Companii de top la nivel mondial folosesc SEAL pentru stocarea continutului nestructurat si a metadatelor asociate intr-un depozit consolidat si pentru unificarea documentelor de valoare indiferent ca sunt pe hartie, format electronic sau preluate din sisteme IT vechi (legacy systems).

Cu SEAL companiile obtin inca din prima zi de utilizare flexibilitate sporita, acces permenent si sigur la informatii, reducerea riscurilor si a expunerii companiei in exterior prin folosirea unui sistem avansat care le permite sa fie permanent in concordanta cu reglementarile interne și externe existente. Toate aceste beneficii vin la doar o fractiune din costurile unei platforme de administrare a continutului de tip ECM.

“Cu o arhitectura scalabila, bazata pe platforma de top pentru stocare HCP (Hitachi Content Platform), SEAL este o solutie care livreaza valoare reala, adresand transparent atat nevoile acoperite de solutiile de tip DMS (Document Management System) – cum ar fi stocarea si regasirea continutului, clasificarea, sistem de metadata flexibil, navigare si securitate, cat si cele incluse intr-un sistem de tip ERMS (Electronic Records Management System) precum gestiunea pastrarii documentelor, nomenclator arhivistic, stergere/actualizare controlata si audit avansat. Cu SEAL poti arhiva orice, oricand fara sa-ti faci griji ca poti pierde controlul asupra continutului, ” a declarat Catalin Paunescu, CEO Star Storage.

Echipa de specialisti Star Storage actioneaza intotdeauna pe baza solicitarilor venite din partea clientilor, adaugand in permanenta functionalitati noi care sa permita tuturor companiilor sa contruiasca si sa isi administreze eficient arhivele electronice. Detaliem mai jos cateva dintre functionalitatile noi incluse in aceasta noua versiune:

Experienta de utilizare imbunatatita

Noua versiune a produsului vine in intampinarea utilizatorilor sai cu o noua interfata grafica, avand un design flat ce iși propune sa imbunatateasca experienta pe care o au utilizatorii cu aplicatia, oferindu-le o interfata mai simpla, mai clara și mai eficienta.

Interfata este proiectata pentru a permite aplicarea cu ușurinta a unor teme de culori diferite, astfel incat produsul se poate adapta rapid la orice identitate corporate.

Pentru a putea folosi produsul inca din prima zi, SEAL pune acum la dispozitie o serie de șabloane de date predefinite, axate pe domenii și activitati de business variate, astfel incat nu mai sunt necesare configurari suplimentare odata ce arhiva electronica a fost definita.

Acces direct din interfata SEAL la un scurt ghid introductiv, dar și la o serie de tutoriale video care va vor initia rapid in utilizarea arhivei electronice.

Functionalitati avansate de partajare

Noi functionalitati care permit partajarea informatiilor in cadrul unei organizatii, și mai usor decat in versiunile precedente. Cu ajutorul noii versiuni, utilizatorii pot acum grupa documentele legate de o anumita problematica in colectii de documente, pe care le pot partaja cu alti membri ai organizatiei.

Partajarea se poate realiza pe termen limitat sau permanent, dar poate fi oricand intrerupta.

Accesarea informatiilor partajate se realizeaza dintr-o sectiune dedicata, astfel incat vizualizarea sa se poata realiza rapid și eficient.
Toate aceste operatii sunt guvernate de permisiuni de securitate și monitorizate in permanenta cu ajutorul unor rapoarte de audit.

Securitate

Introducerea mecanismului de configurare individuala a permisiunilor unui document pentru creatorul acestuia. Acest mecanism ofera organizatiilor o mai mare flexibilitate in ceea ce privește configurarea drepturilor de accces.

Integrare

Versiune actualizata a unui set de servicii REST pe care produsul SEAL le expune. Aceasta optiune se adauga implementarii interfetei CMIS (Content Management Interoperability Services), pe care SEAL o ofera de asemenea, permitand astfel integrarea cu orice alt sistem software in vederea accesarii si utilizarii unei arhive electronice.

Cu SEAL, orice companie are acum la dispozitie o solutie completa de arhivare electronica de nivel enterprise. SEAL se poate instala rapid, direct la sediul clientului (CAPEX) sau se poate accesa la cerere, ca serviciu in cloud (OPEX).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here