Incepand cu 2 ianuarie 2016, o noua companie aeriana va demara zboruri de pe Aeroportul International Cluj. Zborurile vor fi operate pe ruta Cluj-Napoca – Varsovia, avand o frecventa de 4 zboruri pe saptamana.

Zborul Cluj-Napoca – Varsovia va asigura conexiuni cu principalele orase din Polonia, cu importante aeroporturi din intreaga Europa, dar si cu destinatii din Statele Unite (Chicago, New York), Canada (Toronto), China (Beijing) si Japonia (Tokyo). Destinatia Varsovia va fi operata cu o frecventa de 4 zboruri pe saptamana, in zilele de marti, miercuri, sambata si duminica. Biletele de calatorie pot fi deja achizitionate, destinatia fiind accesibila prin sistemele de rezervari sau de pe site-ul companiei.

„Consiliul Judetean Cluj saluta tenacitatea si eforturile depuse de Aeroportul International „Avram Iancu” Cluj pentru deschiderea zborului spre Varsovia, incepand cu anul 2016 si are certitudinea ca acest zbor va fi extrem de benefic pentru dezvoltarea relatiilor comerciale, turistice si culturale dintre Polonia si judetul Cluj. Mai mult, atat clujenii, cat si intreaga Transilvanie vor fi mai aproape de America si de Asia prin aceasta conexiune. Ne bucuram ca putem face cunoscut Clujul si cu aceasta destinatie, prezenta lui va fi din ce in ce mai remarcata pe plan international.” a declarat Presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Mihai Seplecan, ca urmare a anuntului oficial LOT privind noul zbor de pe Aeroportul International Cluj.

Directorul General al aeroportului clujean, Domnul David Ciceo a precizat: „Suntem bucurosi ca operatorul aerian LOT a anuntat inceperea zborurilor de la Cluj. Negocierile cu aceasta companie au inceput in anul 2007, concretizandu-se azi cu o tripla premiera pentru Aeroportul International Cluj: o noua companie aeriana, o noua destinatie in reteaua noastra de rute – Varsovia si o noua tara europeana – Polonia. Pasagerii nostri vor avea posibilitatea sa zboare spre capitala Poloniei, un important hub aerian si de acolo, mai departe, spre toate conexiunile oferite de operatorul aerian polonez.”

in prezent, Aeroportul International Cluj ofera peste 23 destinatii regulate, spre 12 tari de destinatie, din Europa si Orientul Mijlociu, fiind operate de catre companiile aeriene Tarom, Lufthansa, Wizz Air si Vueling. Acestora li se adauga 9 destinatii turistice.
Mai multe informatii se pot gasi pe www.cjcluj.ro, www.airportcluj.ro si www.lot.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here