Blue Air, prima companie aeriana de smart flying, cu peste 30 de rute in Europa, anunta introducerea unei noi metode de plata a biletelor de avion. Astfel, clientii Blue Air isi pot plati biletele de avion sigur si rapid prin intermediul terminalelor PayPoint.

Pentru a putea beneficia de noua metoda de plata, pasagerii trebuie sa selecteze optiunea de plata prin PayPoint la achizitionarea online a biletelor de calatorie prin website-ul companiei Blue Air. Ulterior, se genereaza online un document prevazut cu un cod de bare si un cod de referinta format dintr-un sir de caractere. Clientul merge in cel mai apropiat magazin partener PayPoint in termen de maxim 24 ore de la data rezervarii, unde fie ii inmaneaza agentului comercial codul de bare pe suport de hartie, pentru a-l scana, fie ii comunica acestuia codul de referinta. Clientul plateste in numerar si primeste la final un bon emis de terminal cu toate detaliile tranzactiei (data platii, suma, locatia, furnizorul, etc).

„Echipa Blue Air cauta in permanenta noi solutii care sa le ofere pasagerilor un confort sporit, inca de la primul contact cu serviciile Blue Air, pe parcursul calatoriei, cat si la aeroportul de destinatie. Noul parteneriat cu PayPoint face parte dintr-un program amplu de diversificare si simplificare a platii biletelor de avion. Aceasta noua modalitate de plata se alatura celorlalte optiuni de achitare a biletelor de avion, respectiv plata prin card, depunere numerar, CardAvantaj (plata in rate), etc.”, a declarant Gheorghe Racaru, Director General Blue Air.

„Aducerea Blue Air in portofoliul nostru de parteneri demonstrează determinarea PayPoint în a oferi consumatorilor săi cea mai variată gamă de plăţi de pe piaţă. Ne bucurăm că ne aflăm în poziţia de a pune la dispoziţia consumatorilor o alternativă de plată ce răspunde optim nevoilor acestora, prin securitatea şi rapiditatea tranzacţiilor, dimensiunea reţelei, dar şi programul prelungit de lucru al magazinelor partenere. Suntem convinşi că această colaborare va fi una de succes şi tot mai mulţi români vor opta pentru plata contravalorii biletului de avion în numerar, în oricare din cele peste 8500 puncte de plată PayPoint.”, a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România.

Destinatii operate de Blue Air 2014/ 2015:
din Bucuresti: Barcelona, Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Koln, Larnaca, Liverpool, Londra, Madrid, Malaga, Milano, Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stuttgart, Torino, Valencia
din Bacau: Bologna, Bruxelles, Dublin, Londra, Milano, Paris, Roma, Torino
din Sibiu: Stuttgart
Orarul de iarna 2014/ 2015 este deja disponibil, iar biletele de avion pot fi achizitionate online pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la cele peste 3000 de agentii partenere din tara si strainatate.
Destinatii sezoniere – vara 2014: Antalya, Bodrum, Heraklion, Corfu, Lefkada, Zakynthos si Tel Aviv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here