„FIT4U Convention: Move On Fitness Planet”, cea mai mare conventie de fitness din Balcani, a dat startul inscrierilor la cea de‐a IV‐a editie. Cel mai important maraton de sanatate al toamnei va asteapta timp de patru zile, in perioada 25‐28 septembrie, la Romexpo, intr‐un pavilion mobil de 1.500 mp amplasat pe aleea centrala a complexului expozitional, sa va incarcati cu energie si sa descoperiti beneficiile sportului impreuna cu cei mai buni instructori internationali si romani.

„Conventia FIT4U: Move On Fitness Planet”, unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului in lumea fitness‐ului, va fi o explozie de miscare si adrenalina, de doua ori mai mare decat in 2013. Peste 20 de master‐trainers de top, din 8 tari, vor prezenta pasionatilor de sport ultimele concepte si metode de antrenament, in cadrul a peste 30 de clase de Aerobic, Dance & Body Mind, Functional Training si Step sau Schwinn Cycling.

„Editia de anul acesta a „Conventiei FIT4U: Move On Fitness Planet” va fi cu siguranta provocarea anului din domeniul fitness‐ului in Romania. Ne bucuram ca alaturi de Move On si Romexpo putem organiza cel mai mare eveniment de acest gen de la noi din tara, si de ce nu, in Balcani. Invitam toti pasionatii de sport sa profite de zilele de inscriere. Biletele sunt valabile in limita locurilor disponibile”, a declarat Daniela Tarsay, Director General Adjunct Euroexpo.

„Ne asteptam ca aceasta editie sa fie de doua ori maratonul de sport si energie cu care v‐am obisnuit la editiile anterioare. Suntem mandri de numarul mare si de „greutatea” profesionala a prezentatorilor internationali, precum si de diversitatea antrenamentelor prezentate la aceasta editie: program complet Schwinn, cea mai noua Echipa Internationala de Antrenament Functional (IFTT), precum si programe antrenante de dans aerobic. Acceptati aceasta provocare si veniti sa experimentam impreuna sesiunile de antrenament revolutionare”, afirma Per Markussen, Co‐ director Move On si Manager Worldclass Romania.

Dedicata activitatii fizice si unui stil de viata sanatos si activ, „Conventia FIT4U: Move On Fitness Planet” va avea alaturi nume mari din industria nationala si internationala a fitness‐ului: Julio Papi, creierul conceptului de Stretch, Body Sculpting, PortDeBras© si Integrated Power Stretch, Per Markussen, Coordonator International de Aerobic, un renumit prezentator al celor mai importante conventii din Europa, Oleh Ilika, Vicepresedinte Federatia Internationala Ghirasport, Luciano Mottola, Director Asociatia Italiana de Fitness, Anastasia Alessandridi, Studiile A.F., Grecia, Anca Bucur, de 2 ori Miss Fitness Univers, Martina Bravena, Master Trainer Educator Schwinn Cycling si multi altii.

„Conventia FIT4U: Move On Fitness” este organizata de Euroexpo, Move On si Romexpo si este gazduita pentru al patrulea an de Wellness Show, singurul eveniment al anului 2014 in materie de fitness, spa, nutritie si ingrijire corporala va avea loc in perioada 25 – 28 septembrie, la Romexpo, pavilionul C3. Pentru inregistrare sau mai multe informatii despre Conventie, puteti accesa link‐ul www.wellnessshow.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here