Spatiu birouri de inchiriat Bucuresti Regatta Imobiliare

Aflata in plina crestere, piata inchirieri birouri in Bucuresti pare sa-si pastreze preturile, companiile ce doresc sa-si extinda activitatea profitand de chiriile relativ mici pentru a face un contract de inchiriere avantajos pe urmatorii ani. In continuare, impreuna cu agentia Regatta Imobiliare din Bucuresti vom analiza preturile chiriilor pentru birouri in functie de zona:

 

Inchirieri de birouri in zona Barbu Vacarescu disponibile la 15E/mp

 

Pe Regatta.ro gasim o cladire de birouri disponibila pentru inchiriere, pozitionata pe bulevardul Barbu Vacarescu, unul dintre centrele business ale Capitalei, cladirea de birouri se distinge printr-o fatada de sticla, compusa din ferestre fixe si mobile. Din interiorul birourilor se remarca o panorama cuprinsa prin inaltimea de 2,80 m de la nivelul pardoselii. Interiorul cladirii prezinta marmura pe holuri, granit pe scarile de acces, in timp ce finisajele din baile de pe holuri sunt realizate din sticla. Birourile pot fi accesate prin doua lifturi Schindler pentru  8 persoane.

 

Dincolo de paza asigurata 24 de ore,  conditiile de securitate sunt sustinute de accesul spre birouri pe baza de cartela. Birourile sunt prevazute cu sistem detectie incendiu.

 

Functionalitate si confort

 

Confortul si ergonomia cladirii de birouri sunt asigurate sunt asigurate climatizarea cu 2 tevi si aport de aer proaspat, tavan suspendat cu corpuri de iluminat incastrate și pardoseala flotanta, sub care se regaseste cablare de curenti. Amenajarea spatiului pentru birouri este intregita de Internet in fibra optica si centrala telefonica. Legaturile apa de canalizare pentru chicineta si balcoanele pentru fumatori la fiecare nivel indeplinesc cerintele colectivelor de colegi, aspecte ce influenteaza cerintele pentru inchirieri de birouri.

Spatiul poate fi inchiriat la o suprafata minima de 200 mp. Dispunerea de 1000mp/etaj, a cincea parte din suprafata totala a cladirii asigura atat o partajare confortabila a firmelor chiriase, cat si discretia necesara atragerii clientilor.

 

Pretul inchiriieri acestor spatii de birouri este de aproximativ 15E/mp.

 

 

Inchirieri birouri in zona Unirii pentru doar 15E/mp

 

Biroul este disponibil pentru inchiriere in zona Pietei Unirii, unul dintre centrele financiare din Bucuresti. Cladirea de birouri dispune de o fatada de sticla cu functia de autocuratare, peretele fiind compus din geamuri ce se deschid. Birourile, ce pot fi accesate prin 2 lifturi au alaturate la fiecare etaj o terasa de aproximativ 90mp. Climatizarea cladirii de birouri se realizeaza in sistem VRV cu aport de aer proaspat permanent. Birourile ce ating o inaltime 3 m dispun de pardoseala flotanta ce asigura incalzirea cu convectoare.

 

Securitatea birourilor este asigurata si de accesul prin receptie. Cladirea este dotata cu tehnica de cablare voce si date.

Suprafata de 262 mp, ce include 30 mp spatii comune de birouri poate fi inchiriata pentru 15 €/mp/luna + TVA. Mentenanta birourilor implica un cost lunar de 3 €/mp +TVA, in timp ce locurile de parcare disponibile la parter sunt disponibile pentru 100 €/luna+TVA, si este reprezentat exclusiv de agentia imobiliara Regatta.

 

Inchirieri de birouri in Dorobanti la preturi mai scazute decat in restul Bucurestiului

 

Aceasta cladire de birouri disponibila pentru inchiriere pe site-ul agentiei imobiliare Regatta, este pozitionata in zona Dorobanti, in proximitatea Bulevardului Dacia si a Soselei Stefan cel Mare, fiind o cladire noua de birouri ce dispune de amenajari si dotari moderne.
Cladirea de birouri beneficiaza de servicii de paza, accesul prin receptie garantand o securitate sporita.
Amenajarea spatiului include geamuri termopan si parchet, birourile dispunand de aer conditionat, posibilitatea conectarii la reteaua de internet si telefonie.
In schimbul unei chirii de 1300 E / Luna ce nu include costul utilitatilor, biroul poate fi amenajat intr-o suprafata utila de 130 mp, disponibila la etajul 1. Spatiul are corespondent un loc de parcare.

 

Chiriile pentru birouri variaza in functie de zona si de facilitatile oferite de cladirile de birouri. Pentru mai multe oferte de inchirieri spatii de birouri, va recomandam sa vizitati site-ul oficial al agentiei imobiliare Regatta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here