Continuand politica de sustinere a clientilor persoane fizice, CEC Bank deruleaza pana la data de 10 septembrie a.c. o campanie promotionala la creditele de refinantare in lei.

In cadrul acestei campanii, clientii beneficiaza de dobanda variabila, compusa din ROBOR 6M + 6,6 p.p., comision de analiza dosar: 0 lei, comision de administrare redus cu 50% si o valoare maxima a creditului extinsa la 75.000 lei, in cazul creditului de refinantare cu asigurare de viata si somaj inclusa. La accesarea creditului de refinantare garantat cu ipoteca imobiliara, clientii beneficiaza de dobanda variabila, compusa din ROBOR 6M + 2,75 p.p. si comisioane 0 de analiza dosar si de administrare credit.

De exemplu, pentru un credit de refinantare garantat cu ipoteca imobiliara in valoare de 100.000 lei, contractat pe 360 luni, cu dobanda variabila pe intreaga durata de creditare ROBOR 6M + 2,75 p.p. (in prezent 5,68%) rata lunara va fi de 579,32 lei, iar valoarea totala platibila de 208.550,76 lei, DAE fiind de 5,83%. DAE contine dobanda, comisioanele de analiza dosar si administrare credit fiind 0.

“In primele cinci luni ale anului 2014, CEC Bank a inregistrat o crestere cu 85% a vanzarilor de credite destinate persoanelor fizice, fata de primele cinci luni ale anului 2013. Prin demararea unei campanii promotionale la creditele de refinantare in lei, CEC Bank isi propune sa continue acest trend, venind in sprijinul clientilor cu o oferta avantajoasa de consolidare si eficientizare a finantarilor contractate. Anul 2014 este unul de mandrie si sarbatoare pentru CEC Bank si dorim sa impartasim bucuria anului festiv cu clientii nostri, cei care de 150 de ani ne sustin si ne determina sa fim din ce in ce mai buni”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.

Informatii suplimentare despre creditele de refinantare in lei destinate persoanelor fizice si despre alte produse si servicii din oferta pot fi obtinute de catre clienti in orice unitate CEC Bank, apeland Info CEC Bank la numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul bancii www.cec.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here