Casa de vanzare Bucuresti Regatta Imobiliare

Piata de case de vanzare din Bucuresti a inregistrat in ultima vreme un interes crescut, in special din partea familiilor, ale caror cerinte sunt directionate catre suprafetele mai generoase ale acestor case. Specialistii din cadrul Regatta Imobiliare au selectat din statisticile de vanzare case cei mai importanti factori ce determina achizitia unei case in Bucuresti.

Privite pe buna dreptare ca investitii pe termen lung, casele aflate la vanzare in Bucuresti sunt favorizate mai ales de amplasare. Atat clientii individuali, cat si familiile aleg pentru achizitia unei case o amplasare cat mai apropiata de locul de munca, dar pentru a doua categorie de cumparatori doleantele privesc si o proximitate fata de scoli sau parcuri.
Potrivit agentiei imobiliare Regatta, ofertele de case de vanzare in Bucuresti trezesc interesul firmelor in conditiile in care casa este amplasata stradal, cu un acces usor sau ca o cerinta a domeniului de activitate si a exigentelor de discretie, pozitionarea restrasa, alternativa aleasa in special de clinici sau firme de consultanta, sustin specialistii ce compun agentia Regatta Imobiliare. Indiferent de particularitatile domeniului in care activeaza aceste entitati, ele vor cauta in ofertele de vanzare de case o localizare conectata la reteaua de mijloace de transport in comun.
Spatiile convertibile atrag, asadar, o paleta mai variata de cumparatori, clienti individuali, familii sau persoane juridice.
Preturile de vanzare ale caselor variaza in functie de amplasarea in Bucuresti, pozitionarea in oras sau localitatile satelit, suprafata, valoare arhitecturala sau dotari, piata oferind la vanzare atat case extrem de convenabile la proprietati premium, dupa cum precizeaza specialistii Regatta Imobiliare.
Tranzactiile de vanzare pot fi incheiate pentru case sau apartamentele incadrate in vile. Aceasta delimitare a viitoarei locuinte este influentata de necesitatile de suprafata ale cumparatorilor ce pot fi persoane singure sau familii. Astfel dincolo de dimensiunile locuintei si functionalitate, facilitatile determina cererea spre vanzarea de case noi, inclusiv integrate in complexuri rezidentiale, ce conving prin preturi avantajoase si beneficii legate de paza, securitate si discretie. Ansamblurile rezidentiale de case atrag inclusiv prin facilitati precum piscinele, gradini, locuri de joaca, cluburi de fitness, dotari SPA sau chiar minipiste de alergat ce deservesc intregului concept.
Decizia de cumpararea este concretizata dupa ce exigentele cumparatorului sunt indeplinite de un ultim aspect si anume comunitatea de vecini. Doleantele potentialilor cumparatori legate de vecini includ un statut socio-profesional similar, un stil de viata ce contribuie la linistea comunitatii sau o etate apropiata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here