Academia de Studii Economice Bucuresti, in colaborare cu Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania organizeaza conferinta de lansare a proiectului „Masteranzi practicieni – investitie in viitorii manageri (MASPRACT)”, proiect finantat de Uniunea Europeana prin Programul POSDRU / 161/2.1/G/141032. Evenimentul va avea loc in data de 10 iunie 2014, ora 10:00, sala Virgil Madgearu, din incinta Academiei de Studii Economice, Piata Romana nr. 6, sector 1, Bucuresti.

Obiectivul general al proiectului consta in principal din imbunatatirea insertiei studentilor din ciclul de master din domeniul economic pe piata fortei de munca, prin initierea, dezvoltarea si valorificarea de aptitudini, abilitati si deprinderi de munca pentru acestia. Proiectul isi propune facilitarea practicii economice pentru 300 de studenti din ciclul de master, prin intermediul unui program specializat care va asigura evaluarea gradului de aplicare in practica a cunostintelor, deprinderilor si aptitudinilor dobandite in facultate, punerea in evidenta a legaturii dintre sistemul de educatie si formare profesionala si dinamica pietei muncii.

Promotorul proiectului este Academia de Studii Economice Bucuresti – Facultatea de Management, in parteneriat cu Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania. Perioada de implementare este aprilie 2014 – octombrie 2015. Asteptam sa primim confirmarile dvs. de participare pana pe 6 iunie 2014, ora 16:00, la:

Manager de proiect,
Prof.univ.dr. Claudiu CICEA
E-mail: [email protected]
Tel.: 0722 624 927

Responsabil de proiect din partea CNIPMMR,
Carmen IANCU
E-mail: [email protected]
Tel.: 0758 099 662

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here