In perioada 14 – 17 noiembrie 2013, ROMEXPO organizeaza doua manifestari expozitionale cu traditie, ale caror tematici complementare aduc un plus domeniului turismului romanesc. Astfel, este vorba despre cea de a 30 – a editie a Targului de Turism al Romaniei si Romhotel – Expozitia internationala de echipamente, dotari si mobilier pentru hoteluri si restaurant, eveniment ajuns la cea de a 21 editie.

Peste 200 de firme expozante ce includ agentii de turism, participari internationale, servicii turistice si car-rental, hoteluri, restaurante si multe altele vor putea fi regasite timp de patru zile la ROMEXPO.

Reducerile substantiale oferite de catre operatorii din turism, care pot ajunge si pana la 40%, ofertele “early-booking” si “instant booking” din tara si de peste hotare vor face din Targul de Turism al Romaniei destinatia perfecta pentru vacante pe placul tuturor.

In cadrul acestei editii, vizitatorii vor putea sa aleaga locul unde isi vor petrece sarbatorile de iarna sau se vor putea decide asupra vacantelor din primavara si vara anului viitor. Locatiile clasice precum Valea Prahovei, zonele din Transilvania sau litoralul romanesc vor fi dublate de destinatii exotice precum Kenya, Mauritius sau Dubai.

Cele patru pavilioane alocate evenimentului vor gazdui:

– agentii de turism, touroperatori, unitati de cazare si alimentatie publica, participari oficiale internationale in Pavilioanele C 1 si C  2
– participari oficiale locale si nationale, atractii turistice din Romania – in Pavilionul C 3
– participari oficiale locale si regionale, atractii turistice din Romania si din strainatate – in Pavilionul C 4

“Alegerea unei vacante nu este un lucru deloc simplu, iar odata cu organizarea Targului de Turism al Romaniei venim in sprijinul vizitatorilor prin prezentarea unei oferte bogate si variate a posibilitatilor de petrecere a timpului liber. Suntem onorati ca si de aceasta data sa putem gazdui participari importante, atat din Romania, cat si din strainatate si suntem convinsi ca am pregatit un eveniment menit sa raspunda chiar si celor mai neobisnuite cerinte” a declarat Mariana Suciu, Director General, ROMEXPO S.A.

Pe de alta parte, cei care vor trece pragul Romhotel, vor regasi in cadrul Pavilioanelor C5 si C6 producatori si distribuitori de mobilier si echipamente specifice pentru structuri de primire, unitati de alimentatie publica, catering, fast-food, accesorii pentru bucatarii profesionale, intretinerea curateniei si igienei, cosmetice pentru hoteluri si restaurante, producatori si distribuitori de echipamente electronice, audio-video, soft si hard pentru structuri de primire si unitati de alimentatie publica.

Cele doua evenimente reunesc peste 300 de firme din Romania si Austria, Bulgaria, Egipt, Germania, India, Indonezia, Iordania, Israel, Italia, Moldova, Slovacia, Polonia, Turcia si Ungaria, pe o suprafata expozitionala de aproximativ 13.000 de metri patrati.

Programul de vizitare al expozitiilor este urmatorul:

14 – 16 noiembrie 2013 între orele 10.00 – 18.00
17 noiembrie 2013 între orele 10.00 – 16.00

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here