Primera a adus de la Londra la Cluj ultima colectie Designers Guild numita Colour deconstructed si semnata de Tricia Guild, fondator si director creativ al companiei cu acelasi nume.
Primera, concept store-ul de decoratiuni interioare premium din orasul Cluj – Napoca, a lansat cea mai noua colectie de textile decorative Designers Guild in cadrul unui eveniment sustinut saptamana trecuta la showroom unde au fost invitati arhitecti si designeri locali. Prezentarea colectiei a fost una nonconformista, deoarece echipa Primera a ales sa poarte in cadrul evenimentului rochii create din materialele pentru draperii.
Colectia Colour deconstructed de la Designers Guild este inspirata din calatoriile pe Drumul Matasii, de la Orientul indepartat, peste Persia antica si India la portile Europei, cu precadere din costumele traditionale purtate de comercianti. in paleta de culori din aceasta toamna se poate regasi verde smarald, jad, cobalt, ametist si magento, plus accente de aur, metalice si elemente grafice formate din negru si alb, contopite in modele fine de tesaturi din matase somptuoasa, damasc, catifea, tafta si bumbac. Colectia de tesaturi decorative Colour deconstructed se poate comanda atat in showroom-ul Primera din str. Horea nr. 10, ap. 5, Cluj Napoca, cat si online din toata tara pe www.primera-interiors.ro.

Primera este un concept store de decoratiuni interioare lansat in 2005, in orasul Cluj Napoca de catre decoratoarele Genoveva Hossu si Ioana Mezei. Echipa Primera ofera servicii de consultanta pentru amenajari interioare si design interior, servicii complete de decorare a ferestrelor (masuratori, alegere textile, confectionare, sisteme de prindere, montaje, accesorii, vanzare de articole decorative), corpuri de mobilier cu posibilitate de personalizare a tapiteriei. Clientii pot alege din peste 10.000 de mostre de textile si colectii, care se pot aduce la comanda. Colectiile apartin unor nume cunoscute precum Christian Lacroix, Ralph Lauren, Nina Campbell, Kelly Hoppen, Designers Guild, Osborne&Little etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here