Din luna mai a acestui an, ALD Automotive, unul dintre jucatorii de referinta de pe piata de leasing operational din Romania, are doua schimbari in echipa de management: Ciprian Vladescu, care ocupa functia de Director Comercial si Alberto Manea, noul Director de operatiuni.

Ciprian Vladescu este noul Director Comercial al ALD Automotive incepand cu 1 mai 2013, dupa ce anterior a ocupat postul de Director de Operatiuni. Ciprian Vladescu are in prezent 8 ani de activitate in cadrul companiei, fiind printre primii membrii ai echipei create in 2005.

In trecut a ocupat mai multe pozitii in cadrul departamentului Operatiuni, din octombrie 2008 preluand supervizarea activitatilor acestui epartament. Experienta sa in cadrul companiei este un element important pentru noile sale responsabilitati de dezvoltare a activitatii de vanzare a serviciilor ALD Automotive si de crestere a portofoliului de clienti.

Alberto Manea s-a alaturat echipei ALD Automotive pe 13 mai ca Director de Operatiuni, dupa mai mult de 17 ani de experienta in zona de achizitii, vanzari dar si marketing in cadrul unor companii prestigioase precum: Renault Franta, Vodafone si Kraft Foods.

in noul sau post, Alberto Manea va fi responsabil cu administrarea serviciilor de achizitie si livrare a autovehiculelor noi, a serviciilor post vanzare (intretinere, asigurari, asistenta, anvelope, Customer Care, etc.) si a activitatii de vanzare a masinilor rulate returnate la finalul contractelor de leasing operational.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here