People Centric, cabinetul de recrutare si organizare evenimente IT organizeaza o noua intalnire Technical Days – IT knowledge sharing – Java Technical Days.

Evenimentul va avea loc la Cluj, in data de 20 Iunie 2013 si aduce in atentia participantilor un subiect de actualitate, prezentat de catre un specialist cu peste 8 ani de experienta internationala in domeniu: Programming for high scalability: Scala vs. Nodejs, feedback from the field.

Subiectele expuse in cadrul acestei prezentari vor invita totodata la discutii interactive si vor raspunde intrebarilor adresate de catre inginerii software prezenti. Pentru a putea intelege la un nivel aprofundat aceste tematici, recomandam ca participantii sa aiba o experienta in domeniu de minim 2 ani.

Invitatii vor fi intampinati in intervalul orar 18:00 – 18:30, inainte de inceperea prezentarii. Durata evenimentului este de aproximativ 2 ore si se va insista pe dezvoltarea acelor teme care vor fi de interes pentru participantii prezenti la eveniment.

In spiritul evenimentelor precedente, Java Technical Days este o noua propunere de deschidere catre dialog, catre schimbul de informatii.  Totodata, ne dorim ca aceste intalniri sa duca la construirea unor bune relatii intre profesionisti cu interese si pasiuni comune, scopul acestui tip de eveniment fiind acela de a impartasi in cadrul comunitatii IT clujene nu numai cunostinte teoretice, ci si cunoastere in adevaratul sens, avand la baza experienta practica.

Sala va fi pusa la dispozitie de catre Pentalog Cluj, partenerul People Centric in organizarea acestui eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here