Kia Romauto (distribuitor oficial al marcii Kia in Romania) lanseaza campania de rechemare in service pentru inlocuirea preventiva a contactorului electric al pedalei de frana la urmatoarele modelele Kia: Sportage (2007 – 2010), Sorento (2007 – 2011), Soul (2010 – 2011), Carnival (2006 – 2007). in total vor fi verificate aproximativ 1000 de autovehicule inmatriculate in Romania.

La autoturismele afectate pot aparea urmatoarele disfunctionalitati datorita operarii cu intermitente a contactorului pedalei de frana: nu se aprind sau raman aprinse stopurile de frana. in functie de dotarile autovehiculelor mai pot aparea urmatoarele simptome: martor ESC aprins, functionarea sistemului Cruise Control defectuoasa, nefunctionarea butonului START, imposibilitatea de a misca schimbatorul de viteze din P la cutiile de viteze automate.   Mentionam ca la nivel european nu s-au semnalat accidente datorate defectarii contactorului pedalei de frana.

Solutionare:  Costurile vor fi acoperite de Kia Motors Corporation (KMC), fara a fi implicati financiar clientii. incepand cu luna iunie, acestia vor fi informati prin scrisori recomandate sa se prezinte la cel mai apropiat service autorizat Kia. Operatia de inlocuire a contactorului dureaza maxim 45 de minute in functie de model. Serviciul Asistenta clienti Kia Romauto este disponibil la 021 3057280 sau e-mail la [email protected].

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here