Samsung Electronics Co, Ltd. a anuntat astazi lansarea dispozitivului Samsung GALAXY S4 zoom, un dispozitiv puternic care combina eleganta celor mai recente smartphone-uri GALAXY S4 cu o capacitate fotografica superioara.

Facand parte din familia GALAXY S4, GALAXY S4 zoom a pornit de la ideea de a crea un singur dispozitiv, care poate indeplini atat rolul unui smartphone de varf, cat si rolul unui aparat de fotografiat compact de ultima generatie. Combinand zoom-ul optic 10x, senzorul 16 Mega Pixel CMOS, OIS si blitz-ul Xenon cu cea mai recenta tehnologie Samsung GALAXY S4, GALAXY S4 zoom stabileste noi standarde pentru captarea unor fotografii perfecte cu telefonul mobil.

„Samsung GALAXY S4 zoom reprezinta inca un pas inainte in modul in care Samsung lucreaza pentru a imbunatati viata clientilor nostri din intreaga lume,” a declarat DJ Lee, Presedinte si CEO, seful diviziei IT & Mobile Communications, Samsung Electronics. „Oamenii doresc sa capteze si sa distribuie momentele importante din viata lor la cea mai inalta calitate posibila, dar de multe ori nu au spatiul sau dorinta de a cara un aparat foto destinat acestui scop. GALAXY S4 zoom schimba acest lucru pentru totdeauna, combinand functionalitatea de top si conectivitatea GALAXY S4 cu o experienta fotografica de inalta calitate, specifica unui aparat foto compact. Rezultatul este cu adevarat ce este mai bun din ambele parti, fara compromis.”

Puteti face totul, fara sa ratati ceva, datorita revolutionarului Zoom Ring, un mod simplu si intuitiv de a accesa caracteristicile cheie GALAXY S4 zoom. Cand va aflati in mijlocul unui apel telefonic si veti vedea ceva ce este trebuie neaparat impartasit, o rasucire rapida a Zoom Ring va activa functia In-Call Photo Share, permitandu-va sa fotografiati si sa distribuiti o imagine direct prin MMS catre orice persoana cu care vorbiti.

Pentru o navigare usoara a camerei, Zoom Ring poate fi folosit pentru a activa Quick Launch si functii Shortcut, oferindu-va acces la mai multe moduri de aparat de fotografiat, inclusiv Auto, Gallery si Smart Mode, cu o simpla miscare a mainii.

Zoom Ring revolutioneaza, de asemenea, sistemele conventionale de control ale unei camere cu zoom. Controlul optic digital al zoom-ului, care inlocuieste cadranele si butoanele traditionale, face dispozitivul mai usor de utilizat. Precizia calitatii profesionale si usurinta de utilizare sunt accesibile cu doar o simpla miscare a mainii, facilitand realizarea imaginilor.

Cand vine vorba de fotografii de inalta calitate, un dispozitiv mai mare nu este intotdeauna mai bun. Zoom-ul optic 10x si senzorul 16MP BSI CMOS ale GALAXY S4 va permit sa surprindeti imagini frumoase de departe sau de aproape, in toate conditiile de iluminare, fara a fi nevoie sa transportati un echipament foto greu. in plus, Stabilizatorul Optic de Imagine (OIS) minimalizeaza neclaritatea si stabilizeaza imaginea in timp ce se foloseste zoom-ul, pentru fotografii de inalta calitate si clipuri video.

Photo Suggest va conecteaza instantaneu la biblioteci imense de imagini captate de alti fotografi, pentru a va ajuta sa gasiti si sa compuneti cele mai bune fotografii oriunde in lume. Photo Suggest poate chiar sa va directioneze catre o locatie ideala din apropiere, pentru a realiza fotografia perfecta.

GALAXY S4 zoom include, de asemenea, popularul mod de fotografiere Smart Mode, astfel incat sa nu mai aveti grija setarilor si sa puteti fotografia in mod artistic, la o calitate profesionala. Pur si simplu alegeti dintr-o serie de moduri pre-setate, iar aparatul foto se va regla automat pentru a va asigura ca fotografiati cea mai buna imagine posibila. Utilizati Drama Shot, pentru a fuziona fotografii succesive ale obiectelor in miscare intr-o singura imagine compusa, sau Action Freeze, pentru a capta instantaneu o actiune de mare viteza. Daca nu sunteti sigur ce mod inteligent sa selectati, caracteristica Smart Mode Suggest poate evalua scena si poate furniza o lista scurta cu cele mai bune optiuni pe baza factorilor din jur, cum ar fi nivelurile de lumina, distanta focala, sau detectarea fetei, pentru a obtine intotdeauna cele mai bune cadre pe care le doriti.

Caracteristicile mostenite de GALAXY S4 zoom de la Galaxy S4 sunt evidente, de la designul sau elegant si stilat la interfata sa intuitiva. GALAXY S4 zoom ruleaza Android Jelly Bean 4.2 si are multe din aceleasi caracteristici ca si GALAXY S4, inclusiv TouchWiz, care va permite sa personalizati diverse aspecte ale echipamentului dvs., inclusiv ecranul de blocare si bara de notificare, pentru a avea o experienta cu adevarat personala cu un telefon mobil.

Cand va intoarceti de la aventurile din calatorii, Story Album va permite sa aranjati toate imaginile pretioase si clipurile video intr-o cronologie, pentru a le impartasi cu prietenii si cei dragi. De asemenea, puteti edita imaginile si chiar imprima direct de la dispozitiv prin intermediul unui parteneriat cu blurb*. Daca preferati sa transferati imaginile la laptop sau tableta pentru a le pastra in conditii de siguranta, Samsung Link va permite sa faceti acest lucru rapid si usor, cu doar o simpla apasare de buton. De asemenea, puteti stoca toate datele in propriul cont cloud personal prin HomeSync, asigurandu-va ca imaginile si clipurile video sunt stocate si pot fi accesate de cate ori aveti nevoie de ele.

Dispozitivul GALAXY S4 zoom va ofera si noul Samsung Hub, o destinatie unica pentru continut variat, precum muzica, clipuri video, carti si jocuri. Cautati, descarcati si bucurati-va de toata distractia preferata la atingerea unui buton, toate fiind accesibile direct de pe dispozitivul dumneavoastra. Atunci cand gasiti acea piesa noua uimitoare sau acel joc pe care abia asteptati sa il distribuiti prietenilor, Group Play va permite sa va conectati direct la dispozitivele lor Samsung, astfel incat sa puteti asculta si sa va puteti juca impreuna, fara a fi nevoie de o conexiune Wi-Fi sau semnal la telefon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here