Samsung GALAXY S4, ultima generatie a seriei GALAXY S, smartphone-ul ale carui functii implinesc experientele utilizatorului in compania celor dragi, este disponibil la vanzare in magazinele partenere Samsung incepand de astazi, 27 aprilie.

Cu ocazia lansarii, Samsung Electronics Romania le aduce primilor 100 de cumparatori de Galaxy S4 de la insula Samsung din AFI Palace Cotroceni (Bucuresti) promotii speciale, incepand cu ora 18:00. De asemenea, cuplurile prezente la eveniment se pot inscrie intr-o competitie cu tema “parte din viata ta” si pot castiga unul dintre cele patru premii constand in telefoane Samsung Galaxy S4.

Galaxy S4, parte din viata ta

Prezentat pentru prima data pe 14 martie, la New York, cel mai nou membru al familiei Galaxy S este dotat cu o serie de functii si specificatii de ultima generatie, menite sa simplifice si sa imbunatateasca interactiunea cu utilizatorul. Smartphone-ul are un display Full HD Super AMOLED, ecranul de 5 inci si 441 ppi facand posibila redarea imaginilor la o calitate uimitoare.

Camera de 13 megapixeli insotita de gama larga de moduri de fotografiere permite utilizatorului sa surprinda fiecare moment important intr-un mod creativ. Spre exemplu, ‘Dual Shot’ foloseste simultan ambele camere ale telefonului si iti ofera libertatea sa utilizezi mai multe moduri de a combina cele doua capturi simultane, astfel incat sa obtii imaginea dorita, iar prin ‘Drama Shot’ poti realiza o serie de imagini despre un subiect in miscare – suprapuse intr-o folografie dinamica, astfel incat sa poti urmari toata actiunea in detaliu.

Pentru a-i ajuta pe utilizatori sa partajeze rapid si usor imagini sau documente, Samsung GALAXY S4 propune functia ‘Group Play’, care le ofera acestora posibilitatea de a se bucura de muzica, documente si jocuri impreuna cu cei din jur, fara sa fie necesara conexiunea Wi-Fi sau prin retelele operatorilor de telefonie mobila.

Functia ‘Air Gesture’, una dintre noile alternative la atingerea ecranului tactil – face posibila schimbarea melodiei pe care utilizatorii o asculta printr-o simpla miscare a mainii, in timp ce ‘Air View’ le da posibilitatea de a previzualiza continutul e-mail-urilor sau al fisierelor prin simpla apropiere a degetului asupra acestora.

Și, mai mult decat atat, cu GALAXY S4 si pachetul de accesorii dedicate, te bucuri de un ajutor nepretuit pentru adaptarea ritmului tau de viata la mediul inconjurator, fiind permanent la curent cu informatii despre starea ta de sanatate. Prin aplicatia ‘S Health’ si prin prezenta celor doi senzori incorporati, poti obtine informatii esentiale despre zona ta de confort, despre alimentatie, exercitii fizice, odihna si multe altele.

Samsung GALAXY S4 aduce mai multe noutati si la nivelul continutului multimedia oferit. ‘Samsung Hub’ ofera posibilitatea de a accesa cinci servicii de continut dintr-un singur punct de acces, facandu-l incredibil de simplu si comod de utilizat. ‘Samsung Apps’ a fost imbogatit cu un nou serviciu care ofera posibilitatea de cautare in aplicatii atat din Samsung Apps, cat si din Google Play.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here