Citi a caştigat premiul pentru „Cea mai buna banca de investitii din Romania”, acordat de catre revista EMEA Finance in cadrul competitiei anuale „Europe Banking Awards 2012”.

Acest premiu reconfirma rezultatele obtinute de Citi in dezvoltarea pietei de capital din Romania. „ Premiul EMEA Finance pentru cea mai buna banca de investitii din Romania recunoaste eforturile pe care le de punem la Citi Romania in sprijinul clientilor nostri persoane juridice din sectoarele public si privat. Pe parcursul anului 2012, am participat intr-o serie de tranzactii importante, precum emisiunea inaugurala de obligatiuni pe piata din SUA, cu scadenta la 10 ani, care a generat un interes crescut din partea investitorilor”, a spus Tibor Pandi, Director
General Citi Romania.

Divizia de Corporate Banking a Citi Romania ofera o combinatie de servicii specializate, pornind de la finantari structurate, consultanta, accesarea pietelor de capital si pana la pregatirea expansiunilor prin achizitie. Echipa de specialisti romani si straini depune toate eforturile
pentru a sprijini companiile multinationale sa acceseze piata locala, Citi propunandu-si sa devina prima optiune pentru comunitatea de business din Romania.

EMEA Finance este o publicatie bilunara de top, al carei continut se concentreaza pe raportarea principalelor evenimente financiare, initiate si influentate de catre industria financiara din regiunea Europa, Estul Mijlociu si Africa. Potrivit criteriilor EMEA Finance, premiile ”Europe Banking Awards” recunosc realizarile bancilor comerciale si de investitii din EMEA care se remarca in contextul industriei, demonstrand leadership pe pietele lor interne, atingand cote inalte de performanta si participand in tranzactii cheie atat pe plan local cat si regional. in acordarea premiilor s-au avut in vedere o serie de criterii structurale si de performanta, precum cota de piata, cresterea in clase de produse importante, profitabilitatea si strategia de business.

Decernarea premiilor va avea loc in cadrul unui eveniment dedicat la Viena, in iunie 2013.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here