Federatia Patronatelor din Turism si Servicii (FPTS) a lansat astazi, in urma unei intalniri a investitorilor din turism si a autoritatilor locale desfasurata in statiunea Venus, propunerea unica de preturi din cadrul programului Litoralul pentru Toti pentru sudul litoralului romanesc. Astfel, pentru un pachet de 6 nopti, pana la jumatatea lunii iunie, sudul litoralului va practica un tarif de 157 de lei pentru hotelurile de o stea, de 180 de lei pentru 2 stele, de 203 lei pentru hotelurile de 3 stele (aceste oferte fiind fara mic dejun inclus). Pentru ofertele cu mic dejun inclus, sudul litoralului va practica pretul de 270 de lei pentru 2 stele, 326 de lei pentru 3 stele, 373 de lei pentru 4 stele si 465 de lei pentru 5 stele.

Preturile oferite de hotelierii din sudul litoralului sunt comparabile cu cele din Bulgaria pe aceleasi categorii de servicii, fiind astfel un pas inainte spre competitivitatea litoralului romanesc cu vecinii din sud. De asemenea, preturile practicate in sudul litoralului sunt cu 30 la suta mai mici decat cele din Mamaia, lucru menit sa faca aceasta zona a litoralului romanesc mai atractiva.

In cadrul intalnirii de astazi dintre patronate si primarul localitatii Mangalia, domnul Radu Cristian, s-a stabilit constituirea unui Consiliu Consultativ pentru fiecare statiune din sudul litoralului din care sa faca parte atat reprezentantii autoritatilor locale si ai deconcentratelor, cat si reprezentantii mediului privat, orice decizie in privinta statiunilor urmand a fi agreata mai intai in cadrul acestui organism.

in perioada urmatoare, Federatia Patronatelor din Turism si Servicii, alaturi de Asociatia Investitorilor in Statiunea Turistica Venus-Mangalia si de celelalte patronate din sudul litoralului, se va implica direct in discutiile cu autoritatile locale pentru promovarea zonei, pentru crearea de evenimente si pentru cresterea atractivitatii statiunilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here