Samsung Electronics lanseaza cea de-a patra generatie de telefoane inteligente GALAXY S, GALAXY S 4.

Telefonul are un design minimalist, un ecran si o baterie de dimensiuni mai mari si o rama foarte ingusta, toate gazduite de o carcasa usoara (130 g) si subtire (7,9 mm). Samsung GALAXY S 4 este mai subtire si totodata mai puternic, fiind disponibil la lansare in doua variante de culoare – Black Mist si White Frost – alte culori urmand sa fie lansate pe parcursul anului.

GALAXY S 4 are primul display Full HD Super AMOLED din lume, pentru o vizualizare a imaginilor in cele mai bune conditii. Ecranul de 5 inci si 441 ppi ofera imagini de o calitate uimitoare. GALAXY S 4 foloseste, de asemenea, noul Gorilla® Glass 3 al Corning, ceea ce-l face un bun insotitor pentru toate momentele importante din viata.

Dotat cu o camera de 13 megapixeli, GALAXY S 4 ofera si functia ‘Dual Camera’ ce permite folosirea simultana a camerei frontale si a celei din spate, pentru fotografiere si filmare. Utilizatorii pot alege dintr-o gama larga de efecte pentru a alatura cat mai natural cele doua imagini si, de asemenea, pentru a ajusta dimensiunea fotografiei mici in cadrul celei mai mari. Totodata, ei pot alege 8 modalitati diferite de imbinare a celor doua imagini. Functia ‘Dual Video Call’ le permite utilizatorilor sa efectueze apeluri video cu prietenii si familia, aratandu-le in acelasi timp si peisajul pe care il privesc in timpul apelului.

Telefonul este dotat cu 12 moduri de fotografiere, inclusiv ‘Drama Shot’, ce le permite utilizatorilor sa vada intreaga actiune intr-un timelapse, dar si ‘Sound & Shot’, care permite inregistrarea sunetelor si a vocii in timpul fotografierii.

Aceste momente speciale pot fi stocate automat intr-un album foto, cu noua functie ‘Story Album’. Fotografiile realizate cu GALAXY S 4 sunt adunate si sortate automat dupa criterii cronologice, geografice sau in functie de evenimente specifice intr-un album foto. Aceste albume foto unice pot fi livrate ca albume foto offline, prin intermediul unui nou parteneriat cu Blurb, astfel ca utilizatorii pot pastra in siguranta acele momente pretioase, pentru a le privi si a le impartasi de nenumarate ori.

Functia ‘Group Play’ incorporata de Samsung Galaxy S 4 le ofera consumatorilor posibilitatea de a partaja muzica, poze, documente sau jocuri cu cei din jur chiar si atunci cand nu exista Wi-Fi sau semnal in zona in care se afla. Astfel, utilizatorii se pot conecta direct intre ei pentru a partaja instant documente, a se juca sau a crea impreuna diferite tipuri de continut. Cu optiunea ‘Share Music’ consumatori se pot  conecta cu ajutorul telefoanelor pentru a derula simultan aceeasi melodie.

Samsung lanseaza o data cu Galaxy S 4 functia ‘S Translator’, ce permite utilizatorilor sa faca traduceri aproape instantaneu, in cadrul aplicatiilor precum e-mail, SMS si ChatON. Traducerea este posibila atat din vorbire in text, cat si din text in vorbire, fiind o aplicatie utila pentru deplasarile in strainatate.

Samsung GALAXY S 4 este compatibil cu retelele 4G LTE si HSPA+42 Mbps, care le ofera consumatorilor siguranta ca beneficiaza de conexiune de calitate, indiferent de locul in care se afla. Spre exemplu, versiunea LTE este compatibila cu 6 benzi de frecvente, ceea ce permite functionarea in cele mai multe zone cu acoperire LTE, precum si activarea automata a roaming-ului LTE. Mai mult, versiunea Dual Mode TDD/FDD LTE va fi introdusa pe parcursul acestui an.

Functia ‘Samsung Smart Pause’ ajuta consumatorul sa controleze display-ul smartphone-ului cu ajutorul privirii. Atunci cand consumatorii vizioneaza un videoclip, rularea se opreste cand acestia se uita in alta directie si este reluata cand privirea revine la videoclip. ‘Samsung Smart Scroll’ le permite consumatorilor sa deruleze paginile de Internet sau e-mailul fara sa atinga ecranul. Acesta recunoaste privirea utilizatorului si miscarea incheieturii mainii, deruland automat paginile in functie de acestea.

Prin functia ‘Samsung WatchON’, GALAXY S 4 se transforma in telecomanda pentru a controla prin infrarosu dispozitivele sistemului de home entertainment de acasa, precum televizoare, set-top box, DVD playere si chiar si aparate de aer conditionat. in plus, utilizatorii pot urmari un continut video variat, inclusiv transmisii TV in direct, posturi TV prin cablu si video on demand, alegand programele preferate cu ajutorul EPG (Electronic Program Guide).

Samsung GALAXY S 4 va fi disponibil din trimestrul al doilea la nivel international, inclusiv in Statele Unite, prin intermediul parteneriatelor cu operatori precum AT&T, Sprint, T-Mobile, Verizon Wireless, US Cellular sau Cricket. in Europa, Samsung GALAXY S 4 va intra pe piata datorita parteneriatelor international avute cu operatori precum Deutsche Telecom, EE, H3G, Orange, Telenor, Telia Sonera, Telefonica si Vodafone.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here