CEC  Bank lanseaza o campanie promotionala la cardurile MasterCard®, pentru persoane fizice. Astfel, in perioada 15 martie – 14 iunie a.c., orice client care achizitioneaza un card MasterCard Debit, Credit sau Gold si efectueaza tranzactii comerciale in valoare de minimum 50 lei poate castiga unul dintre cele 600 de premii a cate 50 lei fiecare sau, prin tragere la sorti, una din cele sase vacante in Romania.

“Prin lansarea acestei campanii promotionale, pe langa avantajele cardurilor MasterCard sub sigla     CEC Bank, cum ar fi comisioane zero la emitere card, la tranzactii la comerciantii din tara si din strainatate, posibilitatea de a achita facturile de servicii sau utilitati direct la ATM-urile bancii si posibilitatea accesarii unei limite de credit cu dobanzi avantajoase, clientii au sansa de a castiga  premii atractive pe parcursul a trei luni”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.

Informatii suplimentare despre produsele MasterCard pot fi obtinute in orice unitate CEC Bank, apeland gratuit Serviciul suport clienti la numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul de Internet al bancii, www.cec.ro, in cadrul sectiunii Carduri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here