Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat, recent, un nou serviciu care permite efectuarea transferurilor rapide in EUR intre bancile membre ale grupului Erste, cu comisioane de transfer reduse fata de valorile standard actuale. Acest serviciu se adreseaza tuturor categoriilor de clienti BCR – persoanelor fizice, persoanelor fizice autorizate si persoanelor juridice.

Prin noul serviciu se poate transfera orice suma in EUR, iar  platile ajung in aceeasi zi in conturile beneficiarilor deschise la bancile din Grupul Erste din urmatoarele tari: Austria, Bosnia si Hertegovina, Croatia, Republica Ceha, Ungaria, Macedonia, Muntenegru, Republica Moldova, Romania, Serbia si Slovacia.

”Prin acest serviciu ne-am propus sa le oferim clientilor, indiferent de segmentul din care fac parte,  o alternativa convenabila pentru a efectua tranzactii in EUR intre conturi deschise la banci din Grupul Erste. Ne dorim ca toti clientii nostri sa beneficieze din plin de  avantajul de a fi partenerii unui grup puternic precum Erste. Astfel, pentru o tranzactie de 1.000 EUR initiata de la ghiseul bancii clientii BCR persoane fizice platesc acum doar 10 EUR, cu aproximativ 70% mai putin fata de comisionul standard de transfer. Totodata, pentru o tranzactie initiata pe canal electronic de un client persoana juridica, valoarea standard a comisionului pentru platile in EUR in cadrul Erste Group e redusa cu pana la 60% ca urmare a implementarii acestui serviciu”, a declarat Valentin Florin Galatanu, Director executiv adjunct in cadrul Directiei Tranzactii Bancare a BCR.

Pentru a beneficia de acest serviciu atat platitorul, cat si beneficiarul trebuie sa dispuna de un cont deschis la una din bancile participante, iar platile trebuie sa fie denominate in euro. Tranzactiile trebuie plasate pana la ora 15.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here