Asociatia Consultantilor in Management din Romania (AMCOR) organizeaza pe data de  29 martie 2013 o noua sesiune de atestare si reatestare a firmelor membre
(procedura de inscriere in Asociatie este disponibila on-linehttp://www.amcor.ro/menu/Membrii-AMCOR.html).Sesiunea de atestare si reatestare va avea loc la sediul Asociatiei, din Bucuresti.
AMCOR este singura asociatie profesionala din Romania care acorda un atestat profesional firmelor de consultanta si training in management, valabil 3 ani de la momentul obtinerii.
„Procesul de Atestare Nationala implementat de AMCOR este o modalitate corecta si reala privind modul de functionare al unei firme de consultanta si instruire. Prin acest proces se certifica faptul ca respectiva firma indeplineste conditiile minime pentru a furniza servicii de calitate clientilor sai. Verificarea atat a calitatii si suficientei resursei umane din firma precum si a calitatii proiectelor care sunt implementate de respectiva firma este o certificare a soliditatii firmei si a modului sau de lucru. De asemenea echipa de atestare este formata din specialisti recunoscuti in bransa. Pentru noi Atestarea Nationala a insemnat o imbunatatire a modului de lucru, o crestere a responsabilitatii fata de serviciile oferite precum si un plus de imagine- explica Marian MOCAN,EXPERT CONSULTING, Timisoara.
Procedura de atestare/reatestare este organizata dupa modelul promovat la nivelul pietei europene de consultanta si are ca obiectiv dezvoltarea profesionalismului pe piata din Romania. Procedura de atestare(creata dupa standardele Federatiei Europene a Asociatiilor de Consultanta) este una riguroasa, construita pe trei paliere: cel al eticii, cel al logisticii si cel al know-how-ului detinut de firma candidata.
Aceasta sesiune de atestare/reatestare se adreseaza firmelor de consultanta in management si trainning si reprezinta un mijloc prin care Asociatia le ofera jucatorilor de pe piata oportunitatea de a obtine acea valoarea adaugata necesara pentru a face o diferenta in consolidarea pietei emergente in domeniul consultantei in management din Romania.in prezent peste 80% dintre firmele de consultanta membre AMCOR au parcurs procedura de atestare/reatestare si detin statutul de „membru atestat”, (http://amcor.ro/menu/Atestare-nationala.html).
Dupa parcurgerea procedurii de atestare, consultantii seniori din firma ce indeplinesc conditiile preliminare referitoare la experienta si educatie, pot aplica pentru titlul de CMC, Certified Management Consultant (cea mai importanta distinctie in profesia de consultant in management). in prezent, 39 de colegi detin titlul de CMC.
Sesiunile de atestare/reatestare si de certificare/recertificare desfasurate de AMCOR contribuie la  construirea unui climat de profesionalism si de etica pe piata de consultanta din Romania.Ghidul de intocmire a dosarului pentru atestarea nationala este disponibil la urmatorul link  http://amcor.ro/menu/Atestare-naional/Cum-m-atest-naional.html.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here