CarmOlimp va participa timp de patru zile, in perioada 21-25 octombrie, la SIAL, cel mai mare targ de produse alimentare din lume.

Standul expozitional CarmOlimp va expune pe langa produsele deja consacrate ale companiei, produse traditionale romanesti, si preparate inovatoare. Printre acestea un purcelus de lapte care va cantari 7-8 kilograme, va fi copt, dezosat si pregatit pentru a fi feliat. Este un produs destinat Horeca, inovatie CarmOlimp.

“Participarea la SIAL este foarte importanta pentru noi, pentru ca ofera o expunere foarte buna a produselor CarmOlimp dar si pentru faptul ca ne intalnim cu alti jucatori din industrie, vedem ce se intampla pe pietele externe si punem baza unor eventuale relatii de afaceri”, spune Valentin Soneriu, directorul general al CarmOlimp.

In prezent CarmOlimp exporta in special mezeluri si preparate din carne in Italia si Spania si vizeaza pentru 2012 tari precum Anglia, Austria si Ungaria.
SIAL, The Global food market place, este cel mai mare targ de produse alimentare din lume care se desfasoara anual. In perioada 21-25 octombrie, peste 6000 de expozanti internationali, producatori din industria alimentara, isi vor prezenta la Paris oferta, in special noutatile si trendurile de consum pentru perioada urmatoare.

SIAL este locul de intalnire al celor mai importanti jucatori din industria alimentara la nivel international si cea mai buna oportunitate de a sublinia dinamismul fiecarui participant. Peste 78% dintre expozanti isi lanseaza cu ocazia SIAL produsele noi, care vor ajunge ulterior pe rafturile magazinelor. Succesul comercial oferit de SIAL este recunoscut de cei aproape 140 000 de reprezentanti ai industriei alimentare si de cei 6000 de expozanti din peste 100 de tari participante.

Despre CarmOlimp

Compania CarmOlimp a inregistrat in prima jumatate a anului afaceri de 14 milioane de euro, in crestere cu 20% fata de perioada anterioara si isi mentine previziunile privind atingerea in 2012 a nivelului de 29 de milioane de euro.

CarmOlimp este cel mai mare producator si distribuitor de carne ambalata in atmosfera protectoare la gramaj fix din tara. In prezent, compania opereaza un numar de 50 magazine proprii si peste 60 de unitati in sistem franciza.

Pornita in 1993 ca o afacere de familie, CarmOlimp reuseşte sa controleze intregul flux “de la furca la furculita”, avand in dotare atat terenurile agricole, fermele si fabricile de procesare, cat si lantul de distributie al produselor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here