IMOPEDIA vine cu un nou produs de exceptie, menit sa sustina activitatea pe piata  constructiilor noi. Astfel, IMOPEDIA lanseaza cea mai puternica platforma online de ofertare imobiliara a locuintelor noi. Cei interesati pot afla toate informatiile legate de noul produs in cadrul standului nostru amenajat la Targul National Imobiliar, in perioada 28-30 septembrie 2012.

IMOPEDIA, cel mai important centru de informare si de ofertare imobiliara, dedicat agentiilor imobiliare si tuturor persoanelor interesate de domeniul imobiliar, ia parte la evenimentul imobiliar al toamnei: Targul National Imobiliar. Cu aceasta ocazie, IMOPEDIA isi prezinta cel mai recent produs dedicat pietei imobiliare.

„Ansambluri&Investitii Imobiliare”ofera posibilitatea de cautare, in timp real, a locuintelor noi, a spatiilor de birouri, retail si a oportunitatilor de investitii. Toate acestea se pot face numai prin intermediul celui mai accesibil instrument  online, dezvoltat de o echipa deja specializata in crearea de instrumente multi-directionale pentru piata autohtona de real-estate.

„Ansambluri&Investitii Imobiliare”este o sectiune dinamica impartita in trei categorii: ansambluri rezidentiale, birouri si investitii (proprietati atipice, cedare de afaceri, etc.) si a aparut din dorinta de a acoperi in mod profesional un segment important al pietei imobiliare din Romania.

Principalele beneficii ale noii platforme:

acces rapid si facil la cea mai mare baza de oferte imobiliare ale ansamblurilor rezidentiale din Bucuresti
cautare unei locuinte, in functie de criterii specifice: dimensiune, localizare, pret
Se evidentiaza astfel conturarea unui instrument online profesionist, pus la dispozitia dezvoltatorilor, investitorilor, dar si a celor in cautarea unei locuinte. Primele informatii legate de noul produs pot fi aflate in perioada 28-30 septembrie 2012, in cadrul Targului National Imobiliar, organizat la Palatul Parlamentului.

„Noua aplicatie se adreseaza deopotriva dezvoltatorilor imobiliari, investitorilor si celor aflati in cautarea unei locuinte. Am ales sa lansam noul produs in cadrul Targului National Imobiliar si datorita  numarului mare de vizitatori prezenti la fiecare editie. Numerosi constructori si investitori care doresc sa ofere servicii premium vor fi atrasi de o serie de avantaje ale acestei aplicatii, precum listarea preferentiala a proiectelor, oferirea de liduri calificate sau vizibilitatea ridicata” a adaugat Razvan Muntean, general manager IMOPEDIA.

Standul numarul unu al targului, standul IMOPEDIA, va oferi tuturor participantilor la eveniment posibilitatea de a testa gratuit aplicatia. Asadar, cei interesati vor putea afla, in premiera, la Targul National Imobiliar informatii legate de cel mai recent produs marca IMOPEDIA. Totodata, vor putea discuta despre piata imobiliara, intr-un mediu relaxant, la o cafea oferita de Nescafe Dolce Gusto, in cadrul standului mobilat si decorat cu sprijinul Evo Horeca si Casara Design.

IMOPEDIA va invita sa testati noua platforma, pentru a-i cunoaste avantajele si modul de functionare, in cadrul standului unu, vineri, 28 septembrie, ora 11.

IMOPEDIA este un centru de informare si de ofertare imobiliara, dedicat atat agentiilor imobiliare, cat si tuturor persoanelor interesate de domeniul imobiliar. in calitatea sa de principal furnizor de informatii pe piata romaneasca de real estate, IMOPEDIA a dezvoltat o familie de site-uri si sectiuni, care acopera nevoia de informare ale clientilor: IMOPEDIA.ro gazduiește sectiunea de oferte imobiliare actualizata constant direct de la sediul agențiilor imobiliare, sectiunea MEDIA.IMOPEDIA.RO, cu cele mai importante stiri, comunicate imobiliare, evenimente imobiliare si analize imobiliare la zi, BLOG.IMOPEDIA.ro – cel mai interactiv blog imobiliar, GHID.IMOPEDIA.ro – un detaliat si amplu ghid imobiliare, sectiunea PROIECTE IMOBILIARE si lista cu IMOBILE INSTABILE.
Nescafe Dolce Gusto – sistemul de bauturi cu presiune profesionala de pina la 15 bari pentru o cafea perfecta! Fie ca prepari un Espresso, un Caffe Lungo sau un Latte Macchiato, vei obtine de fiecare data cel mai bun rezultat! In plus, nu ai timp sa te plictiesti deoarece portofoliul cuprinde 21 de bauturi delicioase.

Evo Horeca este un producator si importator de mobilier profesional HoReCa definit de flexibilitate si profesionalism, dedicat de patru ani amenajarii spatiilor interioare a numeroase restaurante si cafenele din intreaga tara.
Casara Design este un distribuitor de mobilier specializat in amenajarea si decorarea spatiilor interioare, avand o pasiune pentru arhitectura altor vremuri, dar si pentru designul de avangarda si pentru piesele manufacturate, aduse din toate colturile lumii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here