Compania Imobiliara Premier Service strange toata Zona de Sud intr-un singur loc! Premier prezinta la TNI toate ofertele imobiliare aflate la vanzare pe piata Zonei de Sud (Bucuresti si Ilfov).

Insa cel mai important este faptul ca in cele trei zile de eveniment, mai exact intre 28 si 30 septembrie, la standul Premier Service toti vizitatorii vor avea parte de nenumarate promotii si oferte speciale. Preturile locuintelor pleaca de la 24.500 euro, cat costa o garsoniera aflata in zona Brancoveanu.

Printre proiectele care vor fi prezentate in cadrul targului se numara atat ofertele consacrate ce intre timp au trecut deja la etapele superioare (Gama Residence 3, Apollo Residence 2, Corvaris Residence 3, Family Residence 2, Lotus Residence, Brown Residence 3, Studio Plus Grand Arena, Metropolitan Residence, Nova Residence, Sabina Residence, Iris Residence, Sunny Villa, Nova Residence, Astrelor Residence ), cat si ultimele ansambluri rezidentiale aflate in stadiu de dezvoltare.

Mai jos aveti doar cateva dintre complexurile rezidentiale care vor fi prezentate la standul Premier Service. Sud Garden este un proiect ce ofera vile insiruite(tip bungalow) si individuale, precum si apartamente, in cadrul aceluiasi complex rezidential. Aflat in apropierea metroului Dimitrie Leonida (Soseaua Berceni), ansamblul se incadreaza in preferintele actuale ale cumparatorilor, nu se desfasoara pe inaltime, ci cuprinde imobile cochete cu regim mic de inaltime,( Parter+2 etaje si Mansarda). Preturile pleaca de la 45.000 euro pentru un apartament cu doua camere.

Metalurgiei Residence, cel mai nou ansamblu de apartamente din Sectorul 4, un condominiu aflat la doar cateva minute de Carrefour Grand Arena, se dezvolta pe o suprafata de aproximativ 4.000 mp. Ansamblul , pozitionat excelent si tranzactionat la preturi aproape fara concurenta in zona, propune garsoniere si apartamente ingenios proiectate si avand o arhitectura exterioara moderna, plina de indrazneala si prospetime. Preturile pleaca de la 31.000 euro.

Sud Residence Berceni, cel mai nou proiect din aceasta zona, propune apartamente optimizate pentru programul Prima Casa. Apartamentele din componenta sunt compartimentate judicios, dispun de balcoane generoase gen terasa, avand la baza proiectarii 3 deziderate: functionalitate, confort si un pret de achizitie accesibil. Preturile pleaca de la 25.500 euro.

La Livada Residence, un complex aflat in sectorul 4 al Capitalei ( langa facultatea Spiru Haret) ofera vile la pret de apartament si apartamente la pret de garsoniera. Pozitia privilegiata a condominiului a starnit un mare interes in randul celor ce-si doreau un imobil cu curte proprie, situat intr-o zona linistita si totusi in apropierea mijloacelor de transport, a arterelor principale si a infrastructurii Bucurestiului, la un pret accesibil. Aceleasi cerinte le indeplinesc si noile imobile proiectate in cadrul La Livada Apartments, a doua etapa a proiectului. Apartamentele de la parter dispun de curti proprii, cu suprafete intre 15 si 35 mp. Preturile vilelor pleaca de la 83.000 euro, iar pretul minim al unui apartament este de 35.000.

Stella Village care are in componenta 3 tipuri de vile cuplate, de dimensiuni aproximativ egale, cu regim mic de inaltime(Parter + Etaj + Pod). Conceptul triplex Stella Village poate fi adaptat cu usurinta pe orice lot de teren existent in proprietatea solicitantului(de minimum 400 mp), edificarea lui putandu-se executa in 3 luni de la demararea constructiei. Pretul unui imobil deja finalizat este de 85.000 euro.

Nici sectorul 3 nu duce lipsa de noutati. Vila Foisor- ansamblu de locuinte in perimetrul Octavian Goga – Nerva Traian – Bulevardul Unirii –  este compusa din P+4 etaje si un al 5-lea retras, insumand un numar de 23 de apartamente, de 2 camere, cu suprafete utile situate intre 52-57 mp. Proiectul este dezvoltat de o echipa cu peste 10 ani de experienta in domeniul constructiilor rezidentiale, garantand asftel, pana la cel mai mic detaliu, calitatea constructiei si a materialelor de finisaj folosite, ceea ce ofera liniste si confort. Preturile apartamentelor din Vila Foisor sunt cu mult sub cele ale imobilelor din aria respectiva construite in anii 1980-1989.

Berceni Lake Village. Probabil oferta targului pentru doritorii de case pe pamant: 51.000 euro pentru o vila individuala, din caramida, racordata la toate utilitatile si dispunand de curte proprie in suprafata de 300 mp. Departe de aglomeratia urbana, intr-o locatie deosebita, la cateva minute distanta de Bucuresti, intr-un ansamblu exclusiv de vile noi, Berceni Lake Village va propune vile single si tip duplex, cochete, cu un design modern, spatii bine compartimentate si foarte generoase invadate de lumina naturala, acompaniate de o gradina plina de viata si culoare.

Astfel incat, indiferent de ceea ce isi cauta un cumparator de locuinte, cu siguranta consultantii Premier Service vor gasi o oferta pe masura nevoilor sale. Va asteptam la TNI cu mai multe detalii despre cele cateva zeci de mii de locuinte aflate in oferta noastra! Si nu in ultimul rand, pentru a fi la curent cu ultimele noutati si pentru a afla primii cele mai bune oferte din zona de sud a Bucurestiului va invitam sa va abonati la newsletterul Premier Service.

Premier Service, Compania imobiliara a Zonei de Sud, a fost conceput in anul 1994, fiind lansat oficial la data de  13 februarie 1995. In prezent, din portofoliul companiei fac parte cateva zeci de proiecte, o mare parte dintre ele reprezentate in exclusivitate, din sectorul 4 al Capitalei, Popesti, Berceni, Metalurgiei, Oltenitei, Brancoveanu, Giurgiului, Tineretului, Vacaresti , Vidra, Leordeni, Frumusani. Prin departamentele sale specializate,Premier Service ofera servicii complete de consultanta, analiza si cercetare a pietei, apoi de implementare si promovare a proiectelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here