Gama Residence este cel mai nou si mai mare complex rezidential aflat in constructie in interiorul Bucurestiului. Majoritatea dezvoltatorilor s-au orientat in ultimii ani catre zonele periferice ale Capitalei, in primul rand datorita lipsei terenurilor de dimensiuni mari, la preturi accesibile. Desi Gama Residence Metalurgiei, cel de-al cincilea proiect al companiei, este amplasat in interiorul granitelor orasului, langa statia de metrou si cu acces catre foarte multe alte mijloace de transport in comun, preturile apartamentelor raman accesibile . Mai mult de atat, apartamentele, desi sunt construite in 2012, au aceleasi preturi cu cele vechi din aceeasi zona, ridicate in anii ’66-’76.

Mai exact vorbim de preturi care pornesc de la 27.000 euro, cat costa o garsoniera de 30 de metri patrati utili. Apartamentele cu doua camere sunt oferite in mai multe variante, respectiv 49 de metri patrati utili la un cost de 44.000 euro; 70 de metri patrati utili pentru 63.000 euro sau 74 de metri patrati utili pentru 66.000 euro. Sa nu uitam ca un apartament de 76 metri patrati, situat intr-un bloc vechi cu patru etaje din aceeasi zona, are aproximativ acelasi pret, daca nu chiar unul mai mare.

Nu in ultimul rand, toate locuintele din noul ansamblu rezidential au finisaje de un lux desavarsit si beneficiaza de toate dotarile necesare unui trai modern, de la centrala termica pana la aparate de aer conditionat. Bineinteles, viitorii proprietari sunt invitati sa isi aleaga culorile si tipurile de materiale preferate dintr-o gama foarte larga. Nu in ultimul rand, apartamentele pot fi recompartimentate in functie de nevoile fiecarei familii.

Ansamblul va avea aproximativ 120 de unitati locative, iar investitia se ridica la aproape 6 milioane de euro. In interiorul complexului locatarii vor beneficia de locuri de parcare, dar si de spatii verzi si locuri de joaca pentru copii.

Gama Residence se afla la cel de-al cincilea proiect, cea mai buna recomandare a calitatii acestuia fiind faptul ca cele premergatoare au fost un adevarat succes de piata, fiind vandute intr-o proportie foarte mare.
In cadrul Targului Imobiliar PROJECT EXPO va fi prezentat si Gama Residence Oltenitei, cel de-al patrulea patrulea proiect al companiei. “Primele zece rezervari care se vor face in perioada Targului Imobiliar PROJECT EXPO vor beneficia de locuri de parcare gratuite”, spune Giulio Angheloiu, manager al companiei Premier Service promotorul proiectului.

Targul Imobiliar PROJECT EXPO  este organizat in parteneriat de catre companiile Project Events si Zero Point Consulting. Project Events este o companie specializata in organizarea de evenimente, ce s-a evidentiat prin sirul de evenimente desfasurate sub emblema CARIEREdeSUCCES si prin punerea in scena a unor spectacole si concerte la care au fost invitati artisti de renume, cum ar fi Scorpions, Michael Flatley, Demis Roussos etc. Zero Point Consulting este o companie imobiliara cu sediul central in Bucuresti, ce ofera servicii complete de brokeraj imobiliar si de relocare personal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here