Bucuresti, 10 septembrie 2012 – Noua colectie RealFlex este creata pentru barbatii care au nevoie de flexibilitate deplina in timpul miscarii. Proiectata dupa conceptul de miscare naturala, colecția este ideala pentru orice tip de antrenament.

De la lansarea gamei de incaltaminte RealFlex in 2011, Reebok a extins conceptul de design cu focus pe miscarea naturala pentru intreaga gama. Echipamentul RealFlex a fost special creat sa contribuie la maximizarea paletei de miscari si sa ofere flexibilitate pentru orice tip de antrenament.

Echipamentul construit in linii ergonomice bine definite a fost conceput pentru a asigura performanta. Atat jacheta, cat si pantalonii scurti RealFlex Optimal prezinta microfibre de elastan țesute in material, pentru a oferi mai multa flexibilitate si pentru a spori durabilitatea. Cusatura prin surfilare si fibrele moi impiedica destramarea, in timp ce materialele PlayDry asigura absorbtia umezelii. in plus, tehnologia de aerisire fara cusatura, RealVent, face ca echipamentul RealFlex sa fie o optiune confortabila care permite pielii sa respire, indiferent de tipul de antrenament practicat.

Partea laterala si cusaturile din zona umerilor ale jachetei RealFlex Optimal, care se prelungesc din spate spre fata, permit miscarea mai ampla in timpul antrenamentului. De asemenea, bordura din lycra din zona gatului si tivul asigura mentinerea formei jachetei.

„Echipamentul RealFlex constituie urmatorul pas in angajamentul Reebok pentru miscarea naturala,” a declarat Bill McInnis – Presedinte al Advanced Innovation. „Din cap si pana in picioare, acesta este special creat pentru a oferi barbatilor posibilitatea de a practica o gama completa de miscari in timpul antrenamentelor. Focusandu-ne pe asigurarea performanței, am creat o colectie care confera flexibilitate pentru orice tip de miscare.”

Bluza RealFlex Cool prezinta o structura imbunatatita a manecii, care permite executarea unei serii extinse de miscari. Acesta este creat din fibre cu densitate dubla in partea din fata si in cea din spate, permițand astfel o aerisire sporita. Cusaturile prin surfilare sunt, de asemenea, destinate sa sporeasca confortul si functionalitatea.

Atletii Reebok CrossFit, Rich Froning si Annie Thorrisdotir, poarta RealFlex in timpul antrenamentelor. Castigatori ai competitiei Reebok CrossFit Games, acestia au primit titlul de Fittest Man si Woman on Earth™.

Despre Reebok

Reebok International Ltd., cu sediul in Canton, MA, SUA, este lider global in design, vanzare si distributie de echipamente, haine si incalțaminte sport, fitness si casual. Un brand global de inspirație americana, Reebok este un pionier in industria de echipamente sportive, cu o mostenire bogata si renumita in categoriile de atletism, antrenamente si fitness.

Parte a adidas Group, Reebok opereaza sub umbrela multiplelor divizii ale marcii Reebok, Reebok-CCM Hockey si Sports Licensed Division. Vizitati www.reebok.com pentru mai multe informatii despre Reebok.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here