RTC Proffice Experience, lider national pe piata de birotica si papetarie, anunta semnarea unui parteneriat strategic cu Lyreco, liderul european in furnizarea de solutii de birotica pentru comunitatea de business si in furnizarea de produse de papetarie B2B.

RTC este lider pe piata de birotica si papetarie din Romania de mai bine de doua decenii, iar incepand din 2011, compania face parte din portofoliul de companii detinute de fondul de investitii suedez, Oresa Ventures. Oresa Ventures este un fond suedez de investitii private care activeaza cu succes pe piata romaneasca de aproape 20 de ani, dezvoltand companii, precum Fabryo, Kiwi Finance, Medicover, Synevo, La Fantana, Flanco, Credisson, Motoractive, Brewery Holding.

Cu vanzari anuale de aproximativ 2,2 miliarde de euro, Lyreco este liderul european al pietei de birotica si papetarie. Lyreco acopera, de asemenea, Canada, Australia si Asia si odata cu semnarea parteneriatului cu RTC Romania ajunge sa isi desfasoare activitatea in 39 de tari, pe cinci continente.

“Pe parcursul anilor am mentinut un contact permanent cu RTC, iar in acest sens suntem foarte incantati sa materializam relatia prin intermediul unui parteneriat exclusiv. De asemenea, in toata aceasta perioada, RTC a continuat sa dezvolte pachetele de servicii dedicate clientilor la un standard inalt. Acest parteneriat se inscrie in planul nostru strategic de a ne imbunatati constant serviciiile oferite clientilor la nivel global,” a declarant Steve Law, CEO Lyreco.

“Suntem incantati sa colaboram cu Lyreco in cadrul acestei aliante si sa incepem sa lucram in parteneriat cu un jucator global de marimea si credibilitatea lui. in plus, ne asteptam ca eforturile noastre reunite sa creeze contextul in care sa oferim cele mai bune servicii clientilor nostri. EOSA ramane in continuare foarte importanta pentru noi la nivel de experienta pe achizitii si know-how, dar, in acelasi timp, suntem incantati sa devenim partener Lyreco in Romania si sa oferim o gama completa de produse si servicii filialelor din Romania ale clientilor lor internationali,” a declarant Cornel Marian, Presedintele Consiliului de Administratie RTC.

Despre RTC Proffice Experience:
RTC Proffice Experience este lider pe piata de birotica si papetarie din Romania de mai bine de doua decenii. incepand din 2011, compania face parte din portofoliul de companii detinute de  fondul de investitii suedez Oresa Ventures. Cu o gama de 6.000 de produse disponibile si peste 100 de branduri internationale cunoscute, un depozit modern automatizat, dotat cu echipamente de ultima ora, care permite un nivel performant de deservire a clientilor si un stoc permanent in valoare de 2 milioane de euro, RTC se adreseaza tuturor nevoilor si asigura cea mai buna acoperire nationala. Pentru mai multe informatii vizitati www.rtc.ro

Despre Lyreco:
Lyreco este o companie privata, care furnizeaza solutii de birotica pentru comunitatea de afaceri si, este in acelasi timp, lider in furnizarea de produse de papetarie B2B. Cu 10.000 angajati, dintre care 4.500 reprezinta forta de vanzare, Lyreco are o expertiza globala in servicii dedicate clientilor sai si furnizarea de servicii de distributie la nivel de excelenta. Lider de piata din Europa, Lyreco este de asemenea prezent in America de Nord, Australia si Asia, operand astfel in 27 de tari. Grupul a generat vanzari de 2,2 miliarde de euro in 2011. Prin intermediul partenerilor sai, Lyreco acopera 39 de tari pe cinci continente. Cei opt parteneri Lyreco, alaturi de noul venit, RTC Romania, sunt: OFFICEMAX pe pietele din SUA si Mexic, ASKUL in Japonia, OFFICEPRO in Taiwan, WALTONS, care acopera partea de sud a Africii (Africa de Sud, Namibia si Mozambic), OFFICE PRODUCTS DEPOT in Noua Zeelanda, INFORSHOP in Brazilia, MARKEN in Argentina, SAMSON (OFFICEMAG) in Rusia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here