Marti, 14 august 2012, ora 12.00, a avut loc in Sala de sedinte a Consiliului Judetean Cluj, sedinta de constituire a Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica Cluj. Cu acest prilej, dl.consilier judetean Ioan Petran a fost ales Presedintele Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica Cluj, fiind stabilita, totodata, componenta comisiilor de lucru, dupa cum urmeaza:

1. Comisia de coordonare, situatii de urgenta si pentru petitii:
1. dl.  Ioan Petran, consilier judetean, presedintele comisiei
2. dna. Aurelia Cristea, consilier judetean
3. dl. Ioan Pacurar, Chestor IPJ Cluj
4. dna. Cornelia Trif, reprezentat al comunitatii

2. Comisia de planificare, stabilire si evaluare a indicatorilor de performanta minimali:
1. dl. Canta Danut, consilier judetean, presedintele comisiei
2. dl. Minzat Marius, consilier judetean
3. dl. Samartean Iuliu, reprezentat al comunitatii
4. dl. Iuoras Mihnea Remus, Subprefect

3. Comisia pentru probleme sociale, standarde profesionale, consultanta si drepturile omului:
1. dl.  Lörinczi Zoltán László, consilier judetean, presedintele comisiei
2. dl.  Coroian Alexandru, consilier judetean
3. dl. Gelu Rosu,  reprezentantul Corpului National al Politistilor
4. dl. Deac Ioan, reprezentat al comunitatii

In conformitate cu prevederile art.7 din HG. nr. 787 din 25 iulie 2002 privind aprobarea Regulamentului de organizare si functionare a Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica, componenta Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica urmeaza a fi validata in cadrul sedintei in plen a Consiliul Judetean Cluj.
Reamintim faptul ca in conformitate cu prevederile H.G. nr. 787/2002 privind aprobarea Regulamentului de organizare si functionare a Autoritatii Teritoriala de Ordine Publica si ale Legii nr. 218/2002 privind organizarea si functionarea Politiei Romane, Autoritatea Teritoriala de Ordine Publica este un organism cu rol consultativ care functioneaza pe langa consiliile judetene si care are drept principala misiune asigurarea bunei desfasurari si sporirea eficientei serviciului politienesc din unitatea administrativ teritoriala in care functioneaza. in acelasi timp, Autoritatea Teritoriala de Ordine Publica asigura, prin activitatea sa, reprezentarea si promovarea intereselor comunitatii in scopul asigurarii unui climat de siguranta si securitate civica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here