Pe data de 13 august 2012, a avut loc sedinta organizata la nivelul judetului Cluj in vederea desemnarii reprezentantilor municipiilor, oraselor si comunelor in Consiliul pentru Dezvoltare Regionala al Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest.

In acest context precizam ca cei patru membri pe care judetul Cluj ii va avea in Consiliul Regional sunt urmatorii: Presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Horea Uioreanu, din partea judetului Cluj, primarul municipiului Gherla, domnul Marius Calin Sabo din partea municipiilor, primarul orasului Huedin, domnul Mircea Morosan din partea oraselor si domnul Ovidiu Colceriu, primarul comunei Sanpaul din partea comunelor.

Consiliul pentru Dezvoltare Regionala este organismul regional deliberativ, fara personalitate juridica, care este constituit si functioneaza pe principii parteneriale la nivelul fiecarei regiuni de dezvoltare, in scopul coordonarii activitatilor de elaborare si monitorizare ce decurg din politicile de dezvoltare regionala.

“In calitate de membru al CDR-NV alaturi de ceilalti primari din judetul Cluj vom concretiza strategia si programele de dezvoltare regionala care trebuie sa fie in concordanta cu planul national. Va fi alcatuit un portofoliu de proiecte care sa vina in sprijinul parteneriatelor regionale, bineinteles cu consultarea si informarea corecta a cetatenilor, in special a intreprinzatorilor din zona.” a declarat Presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Horea Uioreanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here