Povestea de succes BLT.RO incepe in urma cu aproape cinci ani, in 6 aprilie, cand compania Online Distribution cumpara domeniul blt.ro, deschizand in 24 aprilie 2007 al treilea site din Romania de vanzari bilete online. Daca la inceput de pe blt.ro se puteau achizitiona bilete la concerte si spectacole, azi romanii de pretutindeni stiu ca pe blt.ro gasesc aproape orice piesa de teatru care se joaca in Bucuresti dar si bilete la cele mai interesante concerte.

Din dorinta de a fi cat mai aproape de utilizatori, in cei cinci ani de activitate,  BLT.RO a reusit sa aduca pe piata de ticketing cateva imbunatatiri unice: BLT.RO este singurul site care dispune de un call center care functioneaza nonstop, astfel cererile sunt procesate intr-un timp mult mai scurt, ceea ce permite o alta premiera pentru piata de ticketing: livrarea biletelor comandate in maxim 18 ore.

Daca pana pe 12 aprilie plata biletelor comandate la BLT.RO se putea face cu cardul, la sediu sau ramburs, de acum exista si posibilitatea platii in 12 rate a biletelor achizitionate cu cardul de credit.

Cosmin Ivan, „inima” BLT.RO isi aminteste cu placere de un eveniment ce l-a marcat placut: „Era ianuarie 2012, si desi afara zapada era de peste jumatate de metru, a ajuns la sediul BLT o doamna insarcinata in noua luni care voia urgent bilete la concertul Horia Brenciu. In timp ce ii printam biletele, doamna m-a anuntat ca: naste!! A fost una dintre cele mai frumoase zile de cand lucrez la BLT. Am dus-o pe doamna la Maternitatea Filantropia, iar in ziua respectiva comenzile BLT au fost procesate de pe holurile maternitatii.”

De aproape cinci ani, BLT.RO incearca sa vina cat mai aproape de consumatorii de evenimente din Romania si nu numai, motiv pentru care daca pana acum la fiecare bilet achizitionat BLT.RO oferea un voucher de reducere la sali de jocuri, magazine de bijuterii online, tratamente corporale si multe altele, cu ocazia aniversarii de 5 ani din 24 aprilie, se pregatesc o multime de premii pe care le puteti castiga raspunzand la intrebarile adresate pe pagina BLT de pe facebook (http://www.facebook.com/bltro), dar si multe alte surprize de proportii care vor fi anuntate in preajma aniversarii.

Stati aproape, intrati pe www.BLT.ro si sarbatoriti cei 5 ani de activitate. Pe BLT.RO, vizitatorii primesc cadouri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here