Bucuresti, 26 martie 2012 – Star Storage, impreuna cu Asociatia Noi Orizonturi Familia, deruleaza in perioada 24 martie – 30 mai 2012 campania umanitara Cursa Vietii trebuie sa continue, dedicata strangerii de fonduri pentru diagnosticarea corecta a leucemiei la copii si adolescenti și pentru depistarea din timp a infectiilor la pacientii imunodeprimati / transplantati, prin procurarea de aparatura medicala performanta in laboratoarele de genetica moleculara.

“in Romania, sunt  inregistrati peste 5000 de copii si adolescenti cu leucemie si alte tipuri de cancer, iar anual sunt diagnosticate peste 500 de cazuri noi. Multi dintre acesti pacienti provin din medii defavorizate social. Strategia actuala privind abordarea leucemiei la copii si adolescenti, impune in primul rand un diagnostic corect si in profunzime, o investigație amanunțita a factorilor genetici  implicati, urmate de un tratament individualizat si urmarirea indeaproape a raspunsului la tratament. Pe baza strategiei mentionate, managementul bolnavilor este adjustat conform tipului de raspuns, astfel crescand rata de supravietuire a copiilor cu leucemie.”, declara Cristina stefanut, Vicepresedinte Asociatia Noi Orizonturi Familia.

in momentul actual, o parte dintre pacientii romani bolnavi de leucemie acuta aleg, in pofida unor costuri foarte ridicate, diagnosticarea si tratarea in clinici din strainatate, unde pot beneficia de investigatii complexe genetice.

“Pentru ca fiecare caz de leucemie sau cancer sa nu se mai transforme intr-o tragedie, ci sa devina o boala  tratabila intr-un spital de stat, disponibil pentru toti copiii si adolescentii care au nevoie de tratament in Romania, ne-am propus sa strangem suma de 150.000 EUR necesara pentru  achizitionarea unor componente esentiale de ultima generatie si a unor reactivi specifici necesari pentru un laborator performant, absolut vital pentru diagnosticarea in profunzime si tratarea corecta a acestor bolnavi.”, declara Catalin Paunescu, Managing Director Star Storage.

Cei care doresc sa se implice pentru susținerea cauzei noastre o pot face prin:

Trimiterea unui SMS cu valoarea de 2 euro la numarul scurt special 890, oferit gratuit de Vodafone, Orange, Cosmote pe toata perioada campaniei (nu se precepe TVA).
Donatii directe in conturile deschise de Asociatia Noi Orizonturi Familia la Banca UniCredit tiriac Bank, Sucursala „Alba Iulia” Bulevardul Unirii, nr. 80, bloc J1, tronson 1, Bucuresti:
RON:     RO26BACX0000000733357000
EURO: RO96BACX0000000733357001
USD:     RO69BACX0000000733357002

Despre  Star Storage
Star Storage este o companie romaneasca, capital 100% privat, leader in solutii pentru protectie si management al informatiilor in Romania. Cu peste 11 ani de experienta pe piata din Romania, Star Storage si-a dezvoltat portofoliul de solutii si servicii pornind de la principiul integrarii complete de-a lungul intregului ciclu de viata al informatiilor generate de o companie – din momentul productiei acestora pana in momentul stocarii sau distrugerii: servicii externalizate de output management (productie documente), servicii externalizate de arhivare si management al arhivelor hibride (arhive fizice si electronice), servicii externalizate de data center, solutii de infrastructura IT si solutii de business, toate integrate cu solutiile de gestiune a informatiilor geospatiale (Geographic Information System).
Mai multe detalii pe www.star-storage.ro

Despre Asociația Noi Orizonturi Familia
„Noi Orizonturi – Familia” este o asociatie nonprofit din Romania, al carei scop este acela de a imbunatati calitatea vietii membrilor comunitatii, in special a celor defavorizati social sau care  se confrunta cu obstacole majore de sanatate in viata.
in domeniul sanatatii, Asociatia Noi Orizonturi Familia a initiat si dezvoltat de-a lungul celor aproape 10 ani de activitate doua proiecte majore:
unul destinat luptei impotriva cancerului in randul copiilor si tinerilor avand ca si componente ,,Prieteni pentru voi” – program prin care se ofera suport emotional  copiilor si parintilor acestora si ,,Vreau sa cresc mare” – program menit sa redea micilor pacienti dreptul la cele mai bune conditii de spitalizare si tratament.
unul de corectare a strabismului pentru copiii care provin din familii defavorizate social.
Pentru mai multe detalii despre proiecte vizitati: www.noiorizonturifamilia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here