Presedintele UNPR Sector 5 Corin Romanescu este de parere ca administratia Sectorului 5 nu mai functioneaza si ca acest sector a fost uitat si abandonat de catre edilii sai.El sustine ca imaginea gri a blocurilor de pe Calea Rahovei poate fi schimbata, numai daca este accelerat programul de reabilitare a blocurilor de locuinte.
„Actuala administratie a Primariei si-a uitat indatoririle pe care le are fata de cetateni. E timpul sa fie facuta ordine si curatenie, incepand cu periferia si terminand cu zona centrala. Unul dintre primele lucrari pe care le am in plan este de a reabilita fondul de locuinte, prin accelerarea Programului de reabilitare termica a blocurilor. In felul acesta, Sectorul 5 nu va mai fi tern, mohorat, lipsit de viata cum e acum. In plus, fiecare familie va plati in anotimpul rece cu pana la 50% mai putin pentru intretinere” a declarat Corin Romanescu.
Presedintele UNPR Sector 5, Corin Romanescu, si-a continuat in aceste zile periplul prin Sectorul 5, luand-o la pas pe Calea Rahovei. Aici a stat de vorba cu trecatorii despre starea uneia dintre principalele artere de tranzit prin Sectorul 5. „E dezolant sa privesti aspectul blocurilor si al celorlalte cladiri de pe Calea Rahovei. Te-ai astepta ca macar fatadele si spatiile verzi de aici sa fie ingrijite, dar nu se intampla asa.Spatiile verzi au disparut, fatadele sunt scorojite si pline de inscriptii facute cu spray-ul, cainii vagabonti sunt prezenti si aici, la fel mizeria si dezordinea” a spus Corin Romanescu.

Presedinte UNPR Sector 5
Corin Romanescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here