Contract POSDRU/40/3.2/G/19120″ Formarea Resurselor Umane pentru Managementul Organizational al Societatilor – „F.R.U.M.O.S”. Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

„Investeste in oameni!”

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB), impreuna cu S.C. Camporlecchio Educational SRL si S.C. SIVECO Romania SA in cadrul proiectului „Formarea Resurselor Umane pentru Managementul Organizational al Societatilor – F.R.U.M.O.S.”, cofinantat din Fondul Social European, organizeaza cursuri de formare profesionala, gratuite, in domeniul Resurselor Umane.

Scopul este acela de a pune bazele unui program de pregatire profesionala care va asigura dezvoltarea aptitudinilor acelei categorii de angajati direct implicati in organizarea activitatii si coordonarea resurselor umane.

Subiectele principale care vor fi atinse pe durata fazelor de instruire vor fi:

.        Baza Managementului Resurselor Umane (Managementul Performantei,Motivare si Dezvoltarea carierei);

.        Procesele de Leadership si Coaching (Leadership-ul sustenabil, Managementul relatiilor si procesul de coaching);

.        Delegarea (Managementul Delegarii, Flexibilitate si managementul timpului);

.        Comunicarea eficienta (Discursul in fata unui auditoriu, Atitudine pozitiva si comunicare si ascultare eficienta).

Grupul tinta va fi format din 150 persoane: 90 angajati, 10 intreprinzatori si 50 manageri.

Cursurile vor incepe cu data de 21 Aprilie 2012 si se vor derula atat in sala de curs cat si online pe platforma elaborata special pentru acest proiect. Mentionam ca durata cursului este de 2 zile, urmand ca dupa inscrierea dumneavoastra sa va comunicam datele, orele si locatia exacte.

Inscrierile se fac pana la data de 13 Aprilie 2012.

Persoana de contact –  domnul Serban Dimitriu – manager proiect, tel. / fax: 021-319.01.07, serban.dimitriu@ccib.ro

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa vizitati pagina web la adresa:  http://www.frumos.ccib.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here