Noul ministru al Economiei, Lucian Bode, a declarat la instalarea in functie, ca printre prioritatile sale se numara simplificarea legislatiei, privatizarea unor companii, absorbtia fondurilor europene si dezvoltarea de noi capacitati industriale prin exploatarea de resurse minerale. „Voi acorda o mare importanta mediului de afaceri. Solutiile viabile vor fi rezultatul dialogului cu patronatele, sindicatele, mediul academic si specialistii in domeniu. impreuna cu Ministerul Afacerilor Externe vreau sa derulez un plan de expunere conjugata a investitiilor romanesti. Vreau sa simplific legislatia, dezvoltarea de noi capacitati industriale inclusiv prin exploatarea de noi resurse pe teritoriul Romaniei”, a afirmat Bode.

Bode a adaugat ca va acorda o mare atentie transparentei si comunicarii, precum si privatizarii unor companii de stat si numirii de manageri profesionisti la companiile de stat.
„Constientizez importanta acestui minister in dezvoltarea economica a Romaniei, a cresterii venitului si standardului de viata al romanilor”, a mai spus el. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here