Produsul MediaCallCenter distins pentru inovatii exceptionale.  Mediatel Data anunta ca grupul global de media TMC, a decernat premiul Product of the Year din partea revistei Customer Interaction Solutions pentru produsul MediaCallCenter.
Revista Customer Interaction Solutions este o publicatie de prestigiu in domeniul CRM, call centers si teleservices, inca din anul 1982.

“Suntem onorati sa primim aceasta prestigioasa distinctie din partea unei publicatii internationale, cum este Customer Interaction Solutions” a spus Dan Mazilu, General Manager al companiei Mediatel Data.

“Este o apreciere a intregii activitati de cercetare si dezvoltare, desfasurate de catre specialistii nostri in ultimii 15 ani, in domeniul software Computer Telephony.
Produsul MediaCallCenter contine toate functionalitatile pe care un Call/Contact Center modern trebuie sa le ofere utilizatorilor sai. Ofera libertatea de a opera cu parametrii sistemului in timp real, folosind o interfata simpla, dar extrem de puternica.
MediaCallCenter foloseste tehnologie de ultima ora de la compania DIALOGIC (NASDAQ:DLGC), care de peste 25 ani ofera platforme de comunicatii si tehnologie.
MediaCallCenter este o solutie extrem de ieftina si care, fara costuri ascunse, ofera beneficiarilor sai o productivitate marita.” spune Dan Mazilu, GM, Mediatel Data.

“Mediatel Data primeste distinctia Product of the Year pentru realizarile sale in domeniul tehnologiilor CRM, contact center si call center.
MediaCallCenter a demonstrat calitati tehnice excelente, iar din punct de vedere financiar este o investitie cu grad ridicat de amortizare” spune Rich Tehrani, CEO, TMC.
“De peste 14 ani, revista Customer Interaction Solutions premiaza companiile inovative, iar Mediatel Data si-a castigat locul binemeritat cu aceasta prestigioasa distinctie.”

Castigatorii celei de-a 14 editii a decernarii premiilor Annual Product of the Year Award
vor fi publicati in editia Ianuarie/Februarie 2012 a revistei Customer Interaction Solutions, www.cismag.com.

Pentru mai multe informatii despre editia 2011 a Product of the Year Awards, revista
Customer Interaction Solutions sau orice alte publicatii TMC, vizitati www.tmcnet.com.

Contact MEDIATEL DATA:

DAN MAZILU – General Manager

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here