Campania include cardurile de credit si creditele de nevoi personale destinate exclusiv refinantarilor de la alte banci. Cardurile de credit BCR ofera pana la 12 rate egale cu dobanda 0 la comerciantii parteneri, precum si o perioada de gratie de pana la 53 de zile. BCR incurajeaza creditarea in lei, in special cardurile de credit si creditele destinate refinantarilor

Bucuresti, 18 ianuarie 2012 – Banca Comerciala Romana (BCR) lanseaza o oferta speciala – « Mos Reducere » – de credite pentru cumparaturi in sezonul reducerilor, sub forma cardului de credit si a creditului de refinantare. Campania promotionala se desfasoara in perioada 16 ianuarie – 3 martie 2012.

De la jumatatea lunii ianuarie incepe sezonul reducerilor, iar romanii arata un interes crescut pentru aceasta perioda planificandu-si bugetul astfel incat sa profite de preturile reduse oferite de comercianti. Astfel, clientii BCR pot face cumparaturi in rate cu dobanda „0” (ZERO) prin intermediul cardurilor de credit BCR (POWERCARD BCR/ BCR Wizz Air) la comerciantii parteneri: Leonardo, Flanco, Domo, Real, Steilman, etc. Cardurile BCR – (POWERCARD BCR/ BCR Wizz Air) – ofera o perioada de gratie de pana la 53 de zile pentru cumparaturi la orice comercianti si un program de rate – cumparaturi in maxim 12 rate egale cu dobanda 0 (zero) la partenerii BCR.

„Oferta noastra vine in intampinarea nevoilor clientilor care isi doresc sp culeagp benficiile perioadei reducerilor fara a-si  creste insa semnificativ cheltuielile efectuate”, a declarat Bogdan Gogioman – sef Departament Carduri de Credit in cadrul BCR.

Totodata, BCR ofera comision de analiza al dosarelor 0 (ZERO) pentru creditele DIVERS BCR/ SMART BCR (MAXICREDIT) contractate in scopul refinantarii creditelor de la alte banci. Campania BCR se adreseaza clientilor noi care doresc sa-si reduca efortul financiar lunar de plata prin consolidarea datoriilor intr-un sigur credit cu o rata lunara mai mica, la BCR. BCR ofera in cazul creditelor DIVERS BCR asigurarea de viata in mod gratuit, iar in cazul creditelor SMART BCR (MAXICREDIT) asigurarea de imobil gratuit, pe toata perioada de creditare. Optional, banca ofera contra cost polita de asigurare complexa, in cazul in care clientul ramane somer, pentru care banca se angajeaza sa acopere, in locul clientului, pana la 24 de rate lunare.

„Noua campanie vine si ca urmare a interesului deosebit aratat de clienti pentru ofertele de refinantare derulate recent. Oferta de refinantare se pozitioneaza in topul celor mai atractive oferte de refinantare existenta in acest moment pe piata si vine in intampinarea nevoilor clientilor care isi doresc atat sa isi reduca obligatiile de plata de natura creditelor cat si sa beneficieze de ofertele atractive ale comerciantilor”, a declarat Roxana Cristea – Sef Departament Credite Negarantate in cadrul BCR.

in cadrul ofertei combinate, BCR ofera un bonus de 50 lei sub forma de cash back clientilor care vor achizitiona pachetul de credite (card de credit + credit de refinantare) si vor efectua o tranzactie de minim 50 lei pana pe data de 3 martie 2012. Bonusul se va acorda pana la 31.03.2012 in contul de card de credit.
In cadrul programului de loialitate derulat de BCR, pentru fiecare RON cheltuit la comerciantii acceptanti din tara, strainatate sau pe internet detinatorii cardurilor POWERCARD BCR castiga puncte de loialitate. Totodata, POWERCARD BCR ofera posesorilor si o asigurare de protectie a cumparaturilor, o asigurare de calatorie si o asigurare medicala.

*  *
Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, incluzand operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a bancilor de locuinte si a serviciilor bancare prin telefonul mobil. BCR este banca Nr.1 in Romania dupa valoarea activelor (peste 17 mld EUR), banca Nr.1 dupa numarul de clienti si banca Nr.1 pe segmentele de economisire si creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din Romania, dupa gradul de incredere al clientilor si dupa numarul celor pentru care BCR este principala institutie cu care fac banking.
BCR ofera gama completa de produse si servicii financiare prin intermediul unei retele de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor si 668 de unitati retail localizate in majoritatea oraselor din intreaga tara cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din Romania pe piata cardurilor si a tranzactiilor bancare, clientii BCR avand la dispozitie cea mai mare retea nationala de ATM – peste 2.000 de bancomate si POS – peste 18.000 de terminale pentru plata cu cardul la comercianti, precum si servicii complete de Internet banking, phone-banking si e-commerce.
*  *
Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Mai mult de 50.000 de angajati deservesc peste 17 milioane de clienti in cadrul a 3.200 de filiale din 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La 30 septembrie 2011, Erste Group detinea active totale in valoare de 216,1 miliarde EUR, inregistrand un profit operational de 2.631,9 milioane EUR si un raport cost/venituri de 52.4%.
*  *
BCR – Comunicare Externa
Tel. 312.00.56; Fax 313 0117
Ionut Stanimir, e-mail: [email protected]
Cezar Marin, e-mail: [email protected]
Aceasta informatie este disponibila si pe pagina noastra web la: www.bcr.ro

InfoBCR
Web: www.bcr.ro
Email: [email protected]
TelVerde: 0800.801.BCR (0800.801.227), apelabil gratuit din toate retelele nationale
Twitter: @infoBCR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here