Atelierele „Serile Copiilor” continua la Teatrul National de Opereta „Ion Dacian”. In fiecare sfarsit de saptamana, in timpul spectacolelor de la ora 19.00, in timp ce parintii se bucura de una dintre productiile teatrului, cei mici sunt asteptati la studioul pentru copii, pentru unul din atelierele de creatie susţinute de artiştii teatrului. Atelierele sunt parte a proiectului cultural-educational „Creste prin Arta!”
(www.cresteprinarta.blogspot.com).
„Serile Copiilor”, deopotriva educative si distractive, sunt destinate copiilor cu varsta intre 3 si 8 ani si sunt concepute pentru a facilita accesul celor mici la diverse activitati si mijloace de exprimare artistica, stimuland creativitatea si increderea in sine a copiilor, incurajandu-i sa participe la exercitii de imaginatie si socializare.
In acest sfarsit de saptamana va asteptam la urmatoarele ateliere „Serile Copiilor”:

ATELIER DE JOCURI INTERACTIVE, coord. Oana Rusu

21 ianuarie, ora 19.00, in timpul spectacolului „ Voievodul Tiganilor”

Atelierul are ca scop cresterea capacitatii de comunicare și relaționare, printr-o serie de jocuri interactive de socializare. Copiii isi vor dezvolta abilitatile personale, inventand impreuna povesti si jucand scenete felurite, luand astfel un prim contact cu actoria si improvizatia.  In a doua parte a atelierului, copiii vor fi angajati intr-o serie de activitati plastice si de lucru manual, lucrand la proiecte individuale si de grup, pentru a exersa lucrul in echipa si a stimula creativitatea.

ATELIER DE PICTURA SI MODELAJ, coord. Gloria Apostol si Ioana Schiau

22 ianuarie, ora 19.00, in timpul spectacolului „Maria de Buenos Aires”

Atelierul urmareste sa le arate celor mici, prin joaca si improvizatie, doua fete complementare ale artei plastice – pictura si modelajul. In prima parte a atelierului, copiii vor explora lumea picturii, jucandu-se cu pensulele, culorile tempera si acuarelele, urmand ca apoi sa lucreze cu diverse materiale pentru modelaj – plastilina si pasta ceramica – pentru a explora noi forme si texturi si pentru a-si descoperi indemanarea si placerea de a modela.

Accesul in incinta Studioului se face cu 30 de minute inaintea inceperii spectacolului, in baza biletelor de intrare la spectacol (parintii) si la atelier. Pretul unui bilet pentru copii este de 15 RON. Biletele sunt disponibile la Casa de bilete a Teatrului National de Opereta “Ion Dacian”, tel. 021 313 63 48 si pe site-ul www.eventim.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here