Sute de persoane s-au adunat si astazi pentru a protesta impotriva Guvernului si a Presedintelui. in tara, protestatarii au inceput sa se stranga in jurul orei 14.00.
Aproximativ 80 de persoane protesteaza, luni dupa-amiaza, in centrul orasului Ploiesti, scandand lozinci antiguvernamentale si antiprezidentiale, aceasta fiind a treia zi consecutiva de proteste la Ploiesti.

Protestatarii au inceput sa se stranga in jurul orei 15.00 in parcul din fata Palatului Administrativ din Ploiesti, unde au avut loc proteste si sambata si duminica.

La ora transmiterii acestei stiri, aproximativ 80 de persoane se afla in centrul orasului, scandand lozinci impotriva presedintelui Traian Basescu si a Guvernului. Zona este asigurata de jandarmi, care au montat garduri de protectie la intrarea in Palatul Administrativ, unde-si au sediile Prefectura Prahova, Primaria Ploiesti si Consiliul Judetean, dar si pe marginea trotuarului din centrul Ploiestiului, pentru a impiedica accestul demonstrantilor pe carosabil.

seful Directiei Ordine si Siguranta Publica din Jandarmeria Romana, Aurel Moise, a declarat, luni, ca in 41 de localitati din tara au avut loc actiuni de protest la care au participat 8.700 de persoane, peste 2.000 de jandarmi asigurand ordinea publica.

Aproximativ 50 de persoane protesteaza in fata Prefecturii Constanta

Aproximativ 50 de persoane protesteaza, luni dupa-amiaza, in fata Prefecturii Constanta, scandand lozinci antiguvernamentale si antiprezidentiale, actiunea desfasurandu-se fara incidente.

Oamenii scandeaza „Jos Basescu!”, „Anticipate, anticipate!”, „Jos Guvernul!”, „Iesi afara javra ordinara!”.

De asemenea, protestatarii poarta pancarte cu mesajele: „Sa traim bine, dar fara tine.”, „Voi ne-ati umilit, noi ne-am reunit”, „Jos cenzura, jos tiranul, jos dusmanul poporului”.

Manifestarea a inceput in jurul orei 14.00, iar pana in prezent s-a desfasurat fara incidente.

Cu o zi in urma, la Constanta au iesit in strada cateva zeci de persoane.

A patra zi de proteste la Timisoara, aproximativ 70 de persoane s-au adunat in Piata Victoriei

Aproximativ 70 de persoane, majoritatea membri ai asociatiilor de revolutionari, s-au adunat, in jurul orei 14.00, in Piata Victoriei din Timisoara, manifestantii afisand pancarte cu mesaje impotriva presedintelui Traian Basescu si a premierului Emil Boc.

Protestatarii scandeaza „Hotii, hotii” si „Basescu nu uita, va veni si vremea ta”.

Manifestantii au afisat pancarte si coli A4 pe care scrie „Adio tovarasi”, „Cu Basescu si cu Boc a luat tara foc”, „Jos Guvernul mafiot”.

Mitingul a fost aprobat de Primaria Timisoara, autorizatia fiind valabila intre orele 14.00 si 17.00.

Vineri seara, aproximativ 200 de persoane au participat in Piata Victoriei din Timisoara la un miting pentru sustinerea lui Raed Arafat, manifestarea neautorizata fiind anuntata prin intermediul retelelor de socializare

Sambata, aproximativ o suta de persoane, majoritatea revolutionari, s-au adunat in Piata Victoriei din Timisoara, scandand „Jos Basescu”, „Jos Guvernul Boc”. Duminica, manifestatiile de la Timisoara au debutat in jurul orei 14.00, cand in Piata Victoriei s-au adunat in jur de o suta de persoane, majoritatea revolutionari. Dupa ora 17.00, acestora li s-au alaturat suporteri ai echipei Poli Timisoara si alte persoane, care dupa cateva minute de scandari au pornit in mars prin municipiu.

Peste 500 de persoane protesteaza la Slatina

Peste 500 de persoane protesteaza, luni seara, in fata Prefecturii din Slatina, scandand lozinci impotriva Guvernului si a presedintelui Traian Basescu, in timp ce la Craiova au iesit in strada aproximativ 50 de oameni.

La Slatina, manifestatia a inceput in jurul orei 16.00, protestatarii avand parcarte cu mesaje precum „Basescu criminal”, „Ne-au ciuruit”, „Jos mafia”.

Unul dintre protestatari are o cruce pe care scrie „Basescu”.

Oamenii sustin ca in urmatoarele ore nu vor parasi Piata Prefecturii si ca asteapta la protest alte cateva sute de persoane.

in zona sunt mobilizate cateva echipaje ale Jandarmeriei pentru a asigura ordinea publica.

La Craiova, aproximativ 50 de oameni s-au strans in Piata Prefecturii, unde au scandat timp de cateva minute „Jos Basescu”.

Protestele de la Craiova si Slatina sunt neautorizate.

si la Focsani, aproximativ 500 de persoane au iesit in strada

Aproximativ 500 de persoane protesteaza, luni seara, in Piata Unirii din Focsani, scandand „Jos Basescu”, „Jos guvernul Boc” sau „Arafat roman adevarat”.
Protestul a inceput la ora 17.00, oamenii scandand lozinci antiprezidentiale si antiguvernamentale precum: „Jos Basescu”, „Jos guvernul Boc”, Jos dictatorul, „Alegeri anticipate, nu alegeri comasate”, „Sa plece din tara”, „Arafat roman adevarat”.

De asemenea, protestatarii poarta parcarte pe scare scrie: „Moarte dictatorului Basescu”, „Iesi afara javra ordinara”, „Demisia”.

Mitingul este autorizat, primarul din Focsani declarand ca a fost solicitata autorizatie pentru organizarea unei actiuni pentru mai multe zile, care a fost aprobata.

Pana la ora transmiterii acestei stiri, nu s-au inregistrat incidente.

Duminica, aproximativ 200 de focsaneni s-au adunat in Piata Unirii, din Focsani, pentru a protesta fata de „masurile de austeritate” impuse de Guvern, oamenii scandand lozinci impotriva lui Traian Basescu si a Guvernului.

Aproximativ 700 de persoane protesteaza in Piata Revolutiei din Arad, unde au intonat Imnul

Aproximativ 700 de persoane participa, luni seara, la o manifestatie care are loc in Piata Revolutiei din Arad, scandand impotriva presedintelui Traian Basescu, a Guvernului si a administratiei locale, condusa de PDL.

Participantii s-au adunat pe platoul din fata Palatului Administrativ, din Piata Revolutiei din Arad, si s-au organizat mai bine decat in seara precedenta, fiind prezenti atat lideri politici din opozitie si sindicali, cat si membri si simpatizanti ai partidelor din opozitie.

Printre participanti se numara fosti militari, care au pancarte pe care scrie „Respect pentru haina de militar”, dar si persoane care au fost disponibilizate de la Jandarmerie si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta.

Participantii au cantat Imnul, agitand steagul decupat, simbol al Revolutiei din 1989, si au pancarte cu mesaje anti-prezidentiale, anti-guvernamentale si impotriva administratiei locale, condusa de PDL, mesaje precum „Vrem anticipate”, „Demisia! Jos PDL-ul”, „Faceti din sanatate o prioritate”, „Stop risipei banilor publici”.

Ei scandeaza „Jos Basescu si cu Boc, tara nu va vrea deloc”, „Jos cu Falca”, „Iesi afara, javra ordinara” si il huiduie pe seful statului, iar unii dintre participanti au aruncat petarde. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here