Clientii BCR care incaseaza salariul sau pensia in contul curent BCR beneficiaza de o reducere a pretului de 10%. Clientii care opteaza pentru plata anuala integrala beneficiaza de o reducere suplimentara de 5%
Bucuresti, 10 ianuarie 2012 – Banca Comerciala Romana (BCR) impreuna cu BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group a lansat cea mai avantajoasa asigurare privata de sanatate – Asigurarea privata pentru sanatatea ta.

„Este timpul ca fiecare dintre noi sa ne responsabilizam din timp pentru a ne asigura sanatatea. Situatia actuala a sistemului de asigurari de stat impune acest lucru. impreuna cu BCR oferim clientilor nostri o alternativa viabila pentru a-si proteja sanatatea in conditii occidentate de care, pana la urma, este firesc sa beneficieze orice persoana la costuri accesibile”, spune Florina Vizinteanu, Presedinte Directorat BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group.

Asigurarea privata pentru sanatatea ta este un produs care ofera acces la servicii medicale de calitate, medici specialisti, metode, proceduri de diagnosticare si tratament de ultima generatie, toate la standarde europene. Asigurarea  ofera clientilor nostri posibilitatea de a alege unul dintre cele 5 pachete de asigurare puse la dispozitia lor, in functie de nevoile medicale si suma pe care pot sa o aloce in scopul protejarii sanatatii.

Pachetele contin de la analize medicale de baza (ex. analize de laborator, biochimie si hematologie), pana la investigatii mai complexe (de exemplu RMN sau tomografie computerizata), precum si reduceri substantiale pentru alte servicii medicale (de exemplu cheltuieli de spitalizare si interventii chirurgicale).

Serviciile medicale incluse in pachete sunt oferite de catre clinicile si spitalele din reteaua Medlife – cel mai mare operator privat de servicii medicale, precum si de catre partenerii Medlife din intreaga tara. Clientii nostri vor avea acces la peste 160 de unitati medicale private. Serviciile sunt disponibile oricand prin Call Center Medlife (021) 9646, numar disponibil atat pentru programari cat si pentru alte informatii.

Pretul unui astfel de pachet difera in functie de serviciile medicale incluse gratuit si porneste de la 25 lei/ luna pentru pensionari sau 60 lei/ luna pentru persoane cu venituri medii. De asemenea, exista si un pachet avantajos destinat copiilor, care poate fi achizitionat impreuna cu unul dintre pachetele pentru adulti.

Aceste pachete pot fi achizitionate individual sau de catre alte persoane care doresc sa protejeze sanatatea celor dragi. De asemnea, si companiile pot oferii aceste beneficii angajatilor proprii, incluzand gratuit medicina muncii, iar pretul acestui pachet este in totalitate deductibil fiscal.

Pentru oricare din pachetele achizitionate, clientii loiali ai BCR care incaseaza salariul sau pensia in contul curent BCR beneficiaza de o reducere a pretului de 10%, iar pentru orice client care opteaza pentru plata anuala integrala o reducere suplimentara de 5%.
„Oferim astfel clientilor nostri oportunitatea de a beneficia de calitatea serviciilor medicale private si de costuri decente atunci cand se confrunta sau doresc sa previna o problema de sanatate. Am decis sa lansam aceasta asigurare impreuna cu BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group si Medlife din convingerea ca atunci cand vine vorba de sanatate, cu totii meritam ce este mai bun”, a declarat Catalina Zincenco, Supervizor Biroul Produse de Economisire si Investitii din BCR.

Asigurarea privata pentru sanatatea ta este disponibila in intreaga retea de unitati BCR de la inceputul acestei saptamani.

BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group este o companie membra a Grupului Vienna Insurance Group.

Vienna Insurance Group este, cu un rating acordat de Standard & Poor´s de A+ (cu previziuni pozitive), cea mai bine clasata companie conform indicelui bursier ATX al bursei din Viena. Vienna Insurance Group (VIG), cu sediul in Viena, este unul din principalele grupuri de asigurari din Europa Centrala si de Est. in afara pietei de origine Austria,  Vienna Insurance Group este activa prin participatiuni in Albania, Bulgaria, Germania, Estonia, Georgia, Croatia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Macedonia, Muntenegru, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Republica Ceha, Turcia, Ungaria, Ucraina si Belorusia. Pe langa acestea exista filiale ale Wiener Städtische Versicherung in Italia si Slovenia, precum si ale Donau Versicherung in Italia.

Vienna Insurance Group (VIG) este prezenta pe piata austriaca impreuna cu Wiener Städtische Versicherung, cu Donau Versicherung si cu Sparkassen Versicherung.
*  *
Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, incluzand operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a bancilor de locuinte si a serviciilor bancare prin telefonul mobil. BCR este banca Nr.1 in Romania dupa valoarea activelor (peste 17 mld EUR), banca Nr.1 dupa numarul de clienti si banca Nr.1 pe segmentele de economisire si creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din Romania, dupa gradul de incredere al clientilor si dupa numarul celor pentru care BCR este principala institutie cu care fac banking.
BCR ofera gama completa de produse si servicii financiare prin intermediul unei retele de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor si 668 de unitati retail localizate in majoritatea oraselor din intreaga tara cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din Romania pe piata cardurilor si a tranzactiilor bancare, clientii BCR avand la dispozitie cea mai mare retea nationala de ATM – peste 2.000 de bancomate si POS – peste 18.000 de terminale pentru plata cu cardul la comercianti, precum si servicii complete de Internet banking, phone-banking si e-commerce.
*  *
Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Mai mult de 50.000 de angajati deservesc peste 17 milioane de clienti in cadrul a 3.200 de filiale din 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La 30 septembrie 2011, Erste Group detinea active totale in valoare de 216,1 miliarde EUR, inregistrand un profit operational de 2.631,9 milioane EUR si un raport cost/venituri de 52.4%.
*  *
BCR – Comunicare Externa
Tel. 312.00.56; Fax 313 0117
Ionut Stanimir, e-mail: [email protected]
Cezar Marin, e-mail: [email protected]
Aceasta informatie este disponibila si pe pagina noastra web la: www.bcr.ro

InfoBCR
Web: www.bcr.ro
Email: [email protected]
TelVerde: 0800.801.BCR (0800.801.227), apelabil gratuit din toate retelele nationale
Twitter: @infoBCR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here