Societatea de dezvoltari imobiliare IMOINVEST SA, membra a Grupului Financiar IMOFINANCE, lanseaza zilele acestea in Cluj Napoca si Sibiu campania intitulata “Investeste acasa”.
Campania „Investeste acasa” se adreseaza milioanelor de romani care traiesc si lucreaza dincolo de frontierele tarii,  dar care pastreaza in permanenta legatura cu tara, fiind atenti la noutatile, transformarile si oportunitatile care apar. Acestia pastreaza ideea revenirii in tara si perspectiva unor posibile investitii in imobile situate in localitatile din care provin sau in localitati care reprezinta pentru ei puncte de interes.
„Ideea campaniei ne-a venit realizand ca multi dintre clientii cumparatori ai apartamentelor din cadrul Ansamblului Rezidential  Dumbrava Sibiu sunt romani care lucreaza in strainatate. Am remarcat si  dorinta lor fireasca de a lua o decizie finala in ceea ce priveste o investitie imobiliara in Romania numai   dupa ce vizioneaza – la fata locului- imobilul cautat. Ca atare, din dorinta  de a veni in intampinarea romanilor care lucreaza  in strainatate si sunt interesati de achizitia  unui apartament , am hotarat sa le oferim celor care vin, vad si achizitioneaza apartamente dintre cele construite de catre IMOINVEST SA in arealul municipiilor Cluj-Napoca sau Sibiu, contravaloarea transportului necesar deplasarii in tara pentru respectivele vizionari,” a declarat domnul Iosif Pop – Presedintele Grupului Financiar IMOFINANCE.
Pot participa la campania „Investeste acasa” atat romanii care lucreaza in strainatate si care detin lichiditatile necesare efectuarii unei investitii imobiliare cat si romanii care obtin (legal si constant) venituri din strainatate dar care nu dispun de toata suma necesara achizitionarii unui apartament. In sprijinul acestora din urma IMOINVEST SA aduce, in colaborare cu societatea IMOCREDIT IFN SA (o alta societate membra a Grupului Financiar IMOFINANCE), solutii de creditare atractive, cu maturitati de pana la 15 ani.
Ansamblurile IMOINVEST se disting intre proiectele imobiliare din Romania prin locatii deosebite, calitatea materialelor si lucrarilor incorporate dar si prin nivelul ridicat de confort oferit de spatiile generoase ale apartamentelor cu una sau cu doua camere la Sibiu (cartierul Dumbrava) si respectiv  trei sau patru camere  la Cluj-Napoca (zona Muzeul Apei).
Detalii despre campania “Investeste acasa” se pot gasi atat pe site-ul Grupului Financiar IMOFINANCE (www.imogrup.ro) cat si la sediul IMOINVEST SA din Cluj Napoca si Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here