Bucuresti , 08 august 2011 – Compania imobiliara Premier, partener al Targului Imobiliar PROJECT EXPO, anunta inceperea lucrarilor la tronsoanele 2 si 3 din cadrul proiectului LUCKY RESIDENCE – „Viata cu zambetul pe buze”.
Odata cu acest eveniment, divizia de vanzari a companiei lanseaza si site-ul oficial al ansamblului rezidential, www.luckyresidence.ro . Cu ajutorul acestuia , in premiera, clientii pot afla toate detaliile necesare, pot viziona filme din interiorul santierului, pot accesa imaginile zilnice cu desfasurarea lucrarilor, pot afla stadiile de executie si, dupa analizarea tuturor informatiilor puse la dispozitie, isi pot rezerva online , in timp real apartamentul selectat, printr-un simplu click.

Proiectul LUCKY RESIDENCE propune, in aceasta etapa intermediara, un numar de 81 de unitati structurate in 21 de tipuri de apartamente. Preturile pornesc de la 29.000 de euro, TVA inclus si cresc direct proportional cu suprafata locuintelor. Aceasta diversitate a ofertei survine ca o consecinta fireasca a interesului de care ea s-a bucurat in prima etapa. Este de mentionat faptul ca in primul tronson al complexului imobiliar au fost scoase la vanzare 40 de unitati structurate in 16 modele de apartamente, de la garsoniere avand suprafete utile de 35 mp pana la apartamente de 119 mp, acestea fiind vandute in totalitate inca din primele 3 luni de la demararea lucrarilor de executie.

Dezvoltatorii isi propun sa ofere clientilor sai aceleasi finisaje de exceptie, personalizate sub stricta indrumare a beneficiarului final, dar si un grad de ocupare al condominiului de 100 % pana la sfarsitului anului, considerand ca numai in acest fel se poate administra corect si eficient o
proprietate de o asemenea anvergura. Complexul va fi finalizat pana la sfarsitul acestui an.

De mentionat faptul ca, incepand din luna iulie, cu sprijinul Primariei
sectorului 4, ansamblul rezidential LUCKY RESIDENCE beneficiaza de acces in bulevardul Metalurgiei prin doua artere moderne (strada Drumul Cretestilor si strada Drumul Jilavei), asfaltate recent si cu intreaga infrastructura
(canalizare, apa curenta, retele de comunicare) complet refacuta.

Rezervarile la noile tronsoane ale proiectului au demarat in urma cu cateva zile. Stadiul acestora poate fi urmarit in timp real pe site-ul proiectului.

Sistemul de buy-back imobiliar inovat si pus in practica de compania Premier continua si pentru urmatoarele tronsoane ale proiectului. Pe langa modalitatile clasice de achizitionare a unui imobil (credit Prima Casa, imobiliar, ipotecar, nevoi personale) unde brokerii de credite Premier stau in continuare la dispozitie, compania ofera si sistemul propriu de buy-back. Acesta se adreseaza tuturor celor ce detin in proprietate un imobil in zona de sud a capitalei si a judetului Ilfov (apartament, casa, teren) pe care doresc sa-l schimbe avantajos cu unul in ansamblurile rezidentiale promovate si dezvoltate de companie.

Pentru alte informatii nu ezitati in a contacta echipa Premier.

Pentru detalii suplimentare

Adina Patilea
PR Coordinator Targul Imobiliar PROJECT EXPO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here