Agentia Nationala a Functionarilor (ANFP) informeaza ca joi, 16 iunie 2011, ora 09.30, va avea loc la Bucuresti, hotel Intercontinental, sala Ronda, evenimentul de lansare a ofertei de formare in sistem blended learning dezvoltata in cadrul proiectului „Implementarea in sistem e-learning de programe de formare in domeniul administratiei publice pentru sprijinirea dezvoltarii societatii informationale”, cod SMIS 4376, cofinantat de catre Comisia Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala – Programul Operational Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice”, axa prioritara 3 „Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor pentru sectoarele privat si public”, domeniul major de interventie 2 „Dezvoltarea si cresterea eficientei serviciilor publice electronice”.

Proiectul are ca obiectiv cresterea accesibilitatii si flexibilitatii ofertei de perfectionare a ANFP catre functionarii publici prin intermediul tehnologiei informatiei si comunicarii, obiectiv care va ajuta la cresterea competitivitatii economice prin dezvoltarea si cresterea eficientei serviciilor publice.
Valoare totala a proiectului este de 13.284.301,16 lei, din care asistenta financiara nerabursabila este de 10.883.759,00 lei .

Activitatile proiectului se deruleaza pe o perioada de 24 luni si vizeaza in principal dezvoltarea sistemului de gestiune si livrare a invatarii in format blended learning si instruire gratuita a unui numar de 400 de angajati din administratia publica centrala si locala (aproximativ 20 participanti pentru fiecare program de formare) in 20 de domenii dezvoltate pe tematici de real interes pentru sectorul public (managementul resurselor umane, managementul schimbarii, managementul functiei publice, management de proiect, achizitii publice etc.) si abordate intr-un mod interactiv si aplicativ. Sistemul de invatare de tip blended-learning este un sistem mixt, ce imbina atat sistemul de invatare clasic cu cel de tip e-learning. Astfel, participantii parcurg lectiile in format online, iar apoi aprofundeaza ceea ce au invatat, in cadrul unor sesiuni fata in fata, desfasurate in maniera clasica. Programele de formare vor fi furnizate beneficiarilor in perioada iulie-noiembrie 2011.

Evenimentul de lansare a ofertei de formare in sistem blended learning are loc in scopul prezentarii aspectelor principale privind implementarea proiectului, a ofertei de formare in sistem blended learning, precum  si a detalierii modalitatii de furnizare  a cursurilor.
“Utilizarea tehnologiei informatiei in oferirea de cursuri de formare este un demers al Agentiei Nationale a Functionarilor Publici care reconfirma preocuparea noastra pentru obtinerea unor rezultate durabile in domeniul formarii continue a functionarilor publici, in special, dar incercand sa raspundem nevoilor de formare a intregului personal din administratia publica romaneasca” a precizat Andras Szakal, presedintele ANFP.

Pentru detalii suplimentare legate de proiect persoane de contact sunt: dna. Lavinia Nemes – responsabil proiect, Director in cadrul Directiei Programe cu Finantare Externa, Agentia Nationala a Functionarilor Publici, tel: 0374.112.804, email: [email protected] , Daniela Badea, responsabil adjunct de proiect, email: [email protected] si Corina Chitea, responsabil promovare, email: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here