Mercedes-BenzBPEffie 2011 Official Car:
Mercedes-Benz aplauda eficienta in comunicare
Mercedes-Benz – masina oficiala a competitiei Effie Awards Romania, editia 2011

Noul Mercedes-Benz CLS, Clasa C Coupé Noua Generatie si Noul Viano au fost prezente la Ateneul Roman in seara Galei de Premiere

Bucuresti – Mercedes-Benz a aplaudat eficienta si rezultatele excelente la Gala de Premiere Effie Awards Romania, care a avut loc la Ateneul Roman, in data de 13 iunie. Astfel, in cadrul evenimentului dedicat industriei de marketing si comunicare din Romania, Mercedes-Benz a recunoscut si recompensat cele mai bune strategii inovatoare si idei creative printr-un premiu special. Castigatorii trofeului Grand Effie, Dedeman si McCann Erickson Romania, vor avea la dispozitie  Noul CLS si Noul Viano timp de un week-end.
Masina oficiala a Effie Awards Romania, Mercedes-Benz, a fost prezenta la Gala de Premiere prin intermediul Noului CLS, Noului Viano si a Noii Generatii Clasa C Coupé.
Juriul competitiei din acest an, prezidat de Max Palla (CEE Coordinator Jung Von Matt si fost presedinte IAA Austria) a acordat 37 de trofee la 17 categorii si marele premiu – Grand Effie. Este vorba despre 10 trofee de Aur, 18 Argint si 10 Bronz. in competitia din acest an au fost inscrise 79 de campanii de catre 25 de agentii. Procesul de jurizare a cazurilor a avut loc in zilele de 9 si 10 iunie 2011. Juriul competitiei este format din peste 80 de reprezentanti ai industriei de marketing si comunicare din Romania, seniori ai industriei pe care o reprezinta. Acestia au evaluat campaniile din perspectiva rezultatelor de vanzari si a obiectivelor de comunicare atinse si depasite.
Effie Romania este un proiect derulat de International Advertising Association (IAA) in parteneriat cu Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania (UAPR) si organizat pentru al cincilea an consecutiv de catre The Institute, parte a Millenium People. Effie este un festival international sub licenta Effie Worldwide, Inc. Mai multe detalii despre Effie sunt disponibile pe site-ul oficial al festivalului: www.effie.ro.
Anul 2011 este unul aniversar pentru Mercedes-Benz, care implineste 125 de ani de inovatie ce marcheaza timpul scurs de la momentul in care s-a nascut automobilul. Mai exact, pe 29 ianuarie 1886, Carl Benz a schimbat lumea, atunci cand prima pagina din istoria Mercedes-Benz a fost scrisa la Biroul de Patente din Berlin, unde a inregistrat patentul Benz, ceea ce este considerat a fi chiar primul automobil din lume.
Mai multe informatii despre Mercedes-Benz sunt disponibile online la adresele: www.media.mercedes-benz.ro, www.mercedes-benz.ro si www.facebook.com/MercedesBenzRomania.
Contact:
Gabriel Craciun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here