Mercedes&TIFF 2011_1125 de ani de Mercedes-Benz, 10 ani de TIFF
Mercedes-Benz: masina oficiala a Festivalului International de Film Transilvania, editia 2011
Mercedes-Benz interpreteaza pentru a patra oara consecutiv un rol de exceptie la TIFF: in cautarea fireasca a excelentei
intre 3 si 12 iunie 2011, legendele Mercedes-Benz intalnesc lumea filmului. Mai exact, pentru a patra oara consecutiv, Mercedes-Benz interpreteaza un rol de exceptie la TIFF 2011 (Festivalul International de Film Transilvania), la Cluj-Napoca.
Masina oficiala TIFF 2011, Mercedes-Benz exprima inca o data asocierea fireasca a pasiunii pentru inovatie, perfectiune si responsabilitate cu cea de a 7-a arta. Astfel, autoturisme Clasa C Noua Generatie si autovehiculele comerciale usoare, Noile Vito si Viano stau la dispozitia invitatilor si organizatorilor pe tot parcursul festivalului. Michele Placido, Monica Barladeanu si Radu Muntean sunt doar cateva dintre numele care in acest an au la dispozitie autovehiculele Mercedes-Benz la Festivalul International de Film Transilvania, editia 2011.
Anul acesta este unul aniversar atat pentru Mercedes-Benz, cat si pentru TIFF. in 2011, Mercedes-Benz aniverseaza 125 de ani de inovatie, ce marcheaza timpul scurs de la momentul in care s-a nascut automobilul. Mai exact, pe 29 ianuarie 1886, Carl Benz a schimbat lumea, atunci cand prima pagina din istoria Mercedes-Benz a fost scrisa la Biroul de Patente din Berlin, unde a inregistrat patentul Benz, ceea ce este considerat a fi chiar primul automobil din lume. De asemenea, Festivalul International de Film Transilvania aniverseaza 10 ani de la prima editie.
Productiile senzationale, invitati de marca, surprize inedite, petreceri incendiare, evenimente interesante si un numar impresionant de participanti vor alcatui cadrul in care Mercedes-Benz va demonstra si de aceasta data adaptabilitatea si flexibilitatea marcii atunci cand vine vorba de manifestari culturale autohtone capabile sa fascineze cinefilii din intreaga lume.
Festivalul International de Film Transilvania are loc in perioada 3-12 iunie, la Cluj-Napoca si intre 15-19 iunie, la Sibiu.
Mai multe detalii despre TIFF 2011 sunt disponibile la adresa: www.tiff.ro.
Asocierea Mercedes-Benz si TIFF 2011 reprezinta un demers Mercedes-Benz Romania parte a Mercedes-Benz: Ghidul Excelentei (www.mercedes-benz.ro/GhidulExcelentei).
Mercedes-Benz: Ghidul Excelentei reuneste o serie de manifestari menite sa vorbeasca despre ideea de excelenta si sa reaminteasca de promisiunea lui Gottlieb Daimler „The best or nothing”.
Legendele Mercedes-Benz la TIFF 2011
Clasa C este cel mai bine vandut model de serie al marcii si are o importanta deosebita pentru Mercedes-Benz. Seria actuala si-a gasit mai bine de un milion de cumparatori in toata lumea, de la lansarea sa in martie 2007. De la prezentarea primei Clase C in 1982 (cunoscuta pe atunci ca modelul 190), Mercedes-Benz a vandut mai bine de 8,5 milioane de autovehicule din acest segment. Clasa C a dobandit si in 2010, in repetate randuri, locuri de top in statisticile de inmatriculare.
Acum, un total de mai mult de doua mii de componente disting cea mai noua generatie a Clasei C de predecesoarea sa. Atat limuzina cat si versiunea T-Modell pot fi comandate incepand din 10 ianuarie 2011.  in plus fata de functiile standard – care includ acum si un volan imbracat in piele – cele doua linii de design si dotari, ELEGANCE si AVANTGARDE, constituie baza programului de individualizare a Clasei C. Cele doua linii sunt acum si mai greu de confundat.
Noul Mercedes-Benz Vito este un autovehicul comercial usor care stie cu adevarat ce are de facut. Mercedes-Benz a intreprins in cazul acestuia o actiune ampla de reechipare, acesta fiind acum mai economic si mai prietenos cu mediul, dar in acelasi timp mai practic si dinamic. Noi motorizari si sisteme de transmisie reduc emisiile poluante si consumul de combustibil cu pana la 15 procente, imbunatatind performantele in acelasi timp. sasiul complet reconfigurat este ajustat pentru transportul de bunuri sau pasageri, in functie de modelul ales. Habitaclul soferului – pentru toate modelele – si compartimentul pasagerilor – pentru Vito crewbus – sunt acum mai functionale ca niciodata. Noul Mercedes-Benz Vito este usor de recunoscut datorita aspectului, combinand stilul actualelor autoturisme de la Mercedes-Benz cu robustetea unui autovehicul comercial.
Mercedes-Benz Viano este lider in clasa sa, definind noul autovehicul de referinta in categoria MPV. Noile sisteme de propulsie reduc emisiile de gaze poluante si consumul de combustibil, sporind in acelasi timp performanta. in plus, noul sasiu ofera confort si siguranta remarcabile, iar habitaclul si compartimentul pentru pasageri sunt mai dotate ca niciodata. Viano a ramas usor de recunoscut in ceea ce priveste designul, avand steaua Mercedes-Benz in stilul autoturismelor actuale si o sectiuni din spate nou creata. Astfel, in procesul de restilizare au fost preluate elemente din actuala gama de autoturisme Mercedes-Benz, conferindu-i unicitate noului model.
Mai multe informatii despre Mercedes-Benz sunt disponibile online la adresele: www.media.mercedes-benz.ro, www.mercedes-benz.ro si www.facebook.com/MercedesBenzRomania.
Contact:
Gabriel Craciun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here