Bucuresti, 09 iunie 2011 – CEC Bank prelungeste pana la data de 31 iulie 2011 campania promotionala la creditele de refinantare in LEI acordate persoanelor fizice. Prin avantajele oferite in cadrul campaniei, Banca vine in intampinarea solicitarilor clientilor de a-si reduce cheltuielile lunare aferente creditelor in derulare.

CEC Bank ofera posibilitatea refinantarii oricarui tip de credit, fara a limita plafonul de creditare. In plus, clientii pot obtine o suma suplimentara fata de suma creditelor refinantate.

In cadrul acestei campanii, Creditul de refinantare garantat cu ipoteca ofera clientilor urmatoarele avantaje:
perioada de creditare extinsa pana la 35 ani;
perioada de gratie la rata creditului: maximum 12 luni;
comision lunar de administrare credit: 0% in primul an si redus  la jumatate fata de standard pentru cel de-al doilea an: 0,05%, respectiv 0,02% pentru clientii care primesc salariul in cont deschis la CEC Bank, in baza unor conventii;
comision de analiza dosar: 0 lei;
comision de rambursare anticipata: 0%;
50% reducere la plata onorariului minim notarial, exclusiv TVA.

Pentru creditele solicitate pe perioada campaniei, clientii beneficiaza de o dobanda avantajoasa atat in primul an, cat si in perioada urmatoare, in care marja fixa aplicata dobanzii de referinta ROBOR 3M a fost redusa cu peste 20%. Astfel, ratele de dobanzi practicate de banca sunt:
6,9% fixa in primul an;
ROBOR 3M + 3% dupa primul an.

Campania este destinata tuturor persoanelor fizice care au in derulare orice tip de credit, atat in LEI cat si in alte valute, cu conditia ca cel putin unul dintre creditele ce vor face obiectul refinantarii sa fi fost acordat cu minimum un an in urma.

Informatii suplimentare despre campania de refinantare CEC Bank pot fi obtinute de catre clienti in orice unitate CEC Bank, apeland numarul de telefon de la Call Center 0.800.800.848 sau accesand site-ul refinantare.cec.ro.

Directia Marketing si Comunicare CEC Bank

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here