MERCEDES125 de ani de Mercedes-Benz, 10 ani de TIFF
Mercedes-Benz: masina oficiala a Festivalului International de Film Transilvania, editia 2011
Mercedes-Benz interpreteaza pentru a patra oara consecutiv un rol de exceptie la TIFF: in cautarea fireasca a excelentei
Mercedes-Benz recunoaste si premiaza excelenta in cadrul festivalului, acordand in fiecare an Premiul de Excelenta TIFF
Mercedes-Benz si TIFF 2011- o asociere parte a Mercedes-Benz: Ghidul Excelentei

Bucuresti – Pentru a patra oara consecutiv, Mercedes-Benz interpreteaza un rol de exceptie la TIFF 2011 (Festivalul International de Film Transilvania), intre 3 si 12 iunie la Cluj-Napoca. Astfel, in anul in care aniverseaza 125 de ani, Mercedes-Benz a pornit in cautarea excelentei la cea de a 10-a editie a festivalului. Parteneriatul cu Festivalul International de Film Transilvania reprezinta o continuare fireasca a asocierii initiate in 2008.
Masina oficiala TIFF 2011, Mercedes-Benz va exprima inca o data asocierea fireasca a pasiunii pentru inovatie, perfectiune si responsabilitate cu cea de a 7-a arta. Mai exact, autoturisme si autovehicule comerciale usoare pentru transport persoane vor sta la dispozitia invitatilor si organizatorilor pe tot parcursul festivalului.
Anul 2011 este unul aniversar atat pentru Mercedes-Benz, cat si pentru TIFF. Astfel, Mercedes-Benz aniverseaza in acest an 125 de ani de inovatie ce marcheaza timpul scurs de la momentul in care s-a nascut automobilul. Mai exact, pe 29 ianuarie 1886, Carl Benz a schimbat lumea, atunci cand prima pagina din istoria Mercedes-Benz a fost scrisa la Biroul de Patente din Berlin, unde a inregistrat patentul Benz, ceea ce este considerat a fi chiar primul automobil din lume. De asemenea, Festivalul International de Film Transilvania aniverseaza 10 ani de la prima editie.
si in 2011 Mercedes-Benz va recunoaste si premia excelenta in cadrul festivalului, acordand Premiul de Excelenta TIFF 2011 unei personalitati care si-a adus contributia deosebita la afirmarea filmului romanesc si valorii cinematografiei autohtone. in 2008, Premiul de Excelenta a fost inmanat de Mercedes-Benz maestrului Radu Beligan, in 2009, maestrului Mircea Albulescu, iar in 2010, maestrului Liviu Ciulei, personalitate marcanta a filmului si teatrului romanesc.
Productiile senzationale, invitati de marca, surprize inedite, petreceri incendiare, evenimente interesante si un numar impresionant de participanti vor alcatui cadrul in care Mercedes-Benz va demonstra si de aceasta data adaptabilitatea si flexibilitatea marcii atunci cand vine vorba de manifestari culturale autohtone capabile sa fascineze cinefilii din intreaga lume.
Festivalul International de Film Transilvania va avea loc in perioada 3-12 iunie, la Cluj-Napoca si intre 15-19 iunie, la Sibiu.
Recent, TIFF a fost acreditat de Federatia Internationala a Asociatiilor Producatorilor de Film (FIAPF). Acreditarea FIAPF functioneaza drept o eticheta a calitatii festivalului si contribuie la dezvoltarea acestuia, garantandu-i o promovare eficienta printre profesionistii din intreaga lume. Astfel, TIFF a ajuns intr-o companie selecta, alcatuita din 40 de alte festivaluri competitive din intreaga lume.
Mai multe detalii despre TIFF 2011 sunt disponibile la adresa: www.tiff.ro.
Asocierea Mercedes-Benz si TIFF 2011 reprezinta un demers Mercedes-Benz Romania parte a Mercedes-Benz: Ghidul Excelentei (www.mercedes-benz.ro/GhidulExcelentei).
Mercedes-Benz: Ghidul Excelentei reuneste o serie de manifestari menite sa vorbeasca despre ideea de excelenta si sa reaminteasca de promisiunea lui Gottlieb Daimler „The best or nothing”.
Mai multe informatii despre Mercedes-Benz sunt disponibile online la adresele: www.media.mercedes-benz.ro, www.mercedes-benz.ro si www.facebook.com/MercedesBenzRomania.
Contact:
Gabriel Craciun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here