timon2.000 de metri patrati de expozitie indoor, cu participarea a peste 100 de companii, ce ofera la vanzare 10.000 de locuinte noi si vechi. Peste 50 de brokeri imobiliari si doua zile de conferinte reunite sub conceptul de “Zilele Imobiliare”, avand subiecte care fac agenda zilei. Acestea sunt reperele celui mai mare eveniment imobiliar al anului ce va avea loc intre 14-17 aprilie in Piata Constitutiei: tIMOn.

Targul va reuni in aceasta primavara atat doritorii de locuinte cu ofertantii, cat si principalii jucatori din real-estate – fie ei dezvoltatori, furnizori de solutii sau brokeri – cu mediul de business care da trendul miscarilor in intreaga economie: investitori, bancheri, consultanti, arhitecti, presa, avocatura de business sau resurse umane. Demersul se va concretiza in cadrul Zilelor Imobiliare, o serie de conferinte organizate in parteneriat cu ABI – Asociatia Brokerilor Imobiliari, un tip de evenimente pe care tIMOn va miza si la urmatoarele editii.
Dezvoltatorii participanti, impreuna cu 50 de brokeri ABI, vor totaliza o oferta de peste 10.000 de locuinte noi si vechi. Sunt cele mai multe locuinte finalizate scoase la vanzare in cadrul unui targ imobiliar organizat in Romania.

“Asteptarile pietei si ale vizitatorilor tIMOn sunt din ce in ce mai mari, de la an la an. De aceea, tIMOn
si-a propus in 2011 sa completeze oferta de apartamente noi disponibile la vanzare cu una de apartamente vechi, oferind astfel posibilitatea vizitatorilor de a lua cea mai buna decizie in achizitia de locuinta. Practic, oferim o sansa reala atat doritorilor, dar si ofertantilor din domeniu de a muta castigator!”, a declarat Vlad Vlasceanu, directorul tIMOn.

Totodata, in cadrul acestei editii, ABI va desfasura si Tragul de joburi in domeniul imobiliar – “Fa o cariera in imobiliare!”, prin care enitatea isi propune sa puna pe piata cateva zeci de joburi de brokeri imobiliari. Cursuri gratuite pentru cei ce isi doresc sa se specializeze in bokerajul imobiliar si potentialul de a aplica la joburi ce asigura un venit mediu garantat de minimum 500 de euro/luna, sunt oportunitatile generate atat pentru studenti sau absolventi, dar si pentru someri.

Editia din aprilie a tIMOn aduce inca o noutate pentru piata targurilor imobiliare – MobiDeco, expozitia de decoratiuni interioare care ii vor permite cumparatorului sa isi bugeteze nu numai achizitia casei, ci si un total al cheltuielilor de cumparare si amenajare. MobiDeco va reuni producatori si importatori din domeniul mobilei, finisajelor si decoratiunilor.

tIMOn aduce participanti exclusivi din randul marilor dezvoltatori imobiliari, precum si a companiilor care furnizeaza solutii in domeniul real-estate. In aceasta primavara, oferta companiilor respective va fi disponibila vizitatorilor de targuri doar in cadrul tIMOn. Printre acestea se numara:  Alege Casa, D Development, Adama, Be Igloo, ABI, Real Time, Metropolis Residence, City Dreams, Vision House, Obor Towers, City Lights Pipera, Fundeni Residence, The Concept, Expert Construct, Victoria Consult, Lac de Nuferi, GTC, Impact SA sau Cosmopolis. Aflat la cea de-a XIX-a editie, tIMOn – Targul Imobiliar National comunica sub un nou slogan in aceasta primavara – “Muta Castigator”. Prin numarul record de expozanti, prin prezenta a 50 de brokeri membri ABI care vor tranzactiona apartamente vechi, sau prin ofertele speciale din timpul targului, evenimentul este unul propice pentru a “muta castigator” in decizia de achizitie a unei locuinte.

Simona Macovei
Account Manager
To The Top
Email: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here