Untitled-4Biletele la meciul amical dintre Romania si Argentina din luna august, care va marca inaugurarea National Arena, vor costa intre 15 si 50 de euro (aproximativ 60 – 200 de lei) si vor fi puse in vanzare in luna mai, a declarat marti intr-o emisiune televizata presedintele FRF, Mircea Sandu. „Biletele vor fi scoase la vanzare in luna mai. Biletele sunt intre 15 si 50 de euro. O loja este 5.000 de euro pentru 12 persoane si un bilet VIP va fi de 100 de euro. Sunt 42 de loje. Cred ca vom avea un milion-un milion doua sute de euro din incasari, cam cat le dam argentinienilor”, a spus Sandu, la Digisport.

Seful FRF a afirmat ca la aceasta intalnire este posibil sa fie prezent si presedintele FIFA, Sepp Blatter. „Probabil va veni Blatter. Platini (nr. – presedintele UEFA) nu poate veni ca are o alta actiune. Probabil vor mai veni doi-trei membri ai Comitetului Executiv al UEFA si cativa reprezentanti ai FIFA. La acea data sunt multe meciuri amicale si toata lumea merge sa-si vada echipele proprii”, a precizat presedintele FRF.

Mircea Sandu spune ca stadionul va fi gata la timp, mentionand ca a primit asigurari „de la cel mai inalt nivel” in acest sens: „Stadionul se va termina in termenul fixat, am primit asigurari de la cel mai inalt nivel. in mod cert, toate autoritatile sunt interesate ca aceasta investitie sa se incheie si acest eveniment din luna august sa aiba loc. Pentru organizarea finalei Europa League au semnat vreo noua institutii ale statului roman. De la aeroport la ANAF”.

Pe de alta parte, presedintele FRF a criticat evolutiile arbitrilor din ultimele etape ale Ligii I. „Au facut greseli mari, au inceput bine in prima etapa, dupa aia au facut niste greseli si Avram, si Covaci, si Hategan. Nu rezista la presiuni, in sensul declaratiilor care se fac inainte de meciuri. Avram a fost anul trecut impecabil, anul asta a gresit. Ori nu e bine pregatit, ori cineva ii creaza probleme. Daca nu esti tare, lasa-te, du-te… M-am intalnit astazi cu abitrii la Mogosoaia si le-am spus sa aduca copii de 17 ani, de 1,80, sa facem abecedarul arbitrajului cu ei. Acum, doar trei din 60 mai sunt copii de arbitri. Gresesc si pentru ca nu au valoare. Evit sa spun ca au alte interese”, a adaugat Sandu. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here