In data de 2 martie 2011, s-a desfasurat Conferinta Nationala de Imprimare pe Format Mare, avandu-i ca parteneri principali pe HP Romania si Dacora Print. In cadrul conferintei s-au lansat noile echipamente de imprimare pe format mare marca HP. La eveniment au participat specialisti romani si straini in domeniu, parteneri globali si invitati speciali. Conferinta a avut loc in sala Atlas a hotelului Radisson Blu, din Bucuresti.

Informatiile de ultima ora de pe piata imprimarii, nevoile, solutiile eficiente, trendurile si inovatiile in domeniu au constituit subiectele prezentarilor sustinute de Cornel Pauna, Managing Partner Dacora si Daniel Princ, Central and Eastern Europe HP Designjet Business Manager.

Conferinta Nationala de Imprimare pe Format Mare a reprezentat o ocazie unica de a crea un cadru formal de prezentare si de interactionare a companiilor participante.

“Consider ca solutiile de printare pe format mare oferite de HP sunt extrem de benefice pentru clientii nostri in aceasta perioada dificila pentru ca scad costurile cu cel putin 20%, iar productivitatea este mai mare. Imprimarea este mai facila, se poate printa din orice colt al lumii, mai ieftina si calitatea imprimarii este mai mare. Dacora Print aduce valoare acestor solutii prin furnizarea de servicii complete, precum si asistenta tehnica specializata si certificata HP. Oferim inchiriere de tehnologie pe o perioada de pana la 5 ani, o gama diverificata de media si consumabile pentru toate echipamentele de imprimare formate mari HP si putem integra echipamentele HP cu solutii de finisare moderne.”, apreciaza Cornel Pauna, Managing Partner Dacora Print.

Conferinta s-a adresat reprezentantilor copy shop-urilor, firmelor de productie publicitara care fac imprimare de format mare, marilor companii nationale de utilitati, celor mai cunoscute companii multinationale, in cadrul carora activeaza departamente de listare interna, firmelor de arhitectura, presei de specialitate si business.

In cadrul Conferintei Nationale de Imprimare pe Format Mare au fost lansate noile echipamente de imprimare marca HP: T2300, T7100, L25500, Z6200. Sesiunile demonstrative au fost coordonate de Laetitia Destombes – EMEA Business Manager si David Gaston – EMEA Designjet Category and Product Manager.

„Din nevoia de a adapta continuu tehnologiile si instrumentele de lucru  la standardele tot mai exigente din domeniul imprimarii, HP a creat aceasta ultima generatie de echipamente. Costurile mici de imprimare, viteza remarcabila, rezistenta in timp, calitatea deosebita a produselor obtinute, fiabilitatea ridicata, imprimarea neasistata, precum si managementul de la distanta, fac din noile imprimante HP solutiile ideale pentru toate centrele care presteaza servicii de imprimare pe format mare”, declara Doru Stoican, HP Romania Large Format Business Manager.

Conferinta Nationala de Imprimare pe Format Mare s-a desfasurat in data de 2 martie 2011, in sala Atlas a hotelului Radisson Blu, din Bucuresti, incepand cu ora 10:00.

Evenimentul a fost organizat de HP Romania si Dacora Print, in parteneriat cu Man and Machine, distribuitor al produselor Autodesk in Romania si ES-TE Berlin, companie specializata in sisteme de impaturire. Parteneri media: Universign, Print Magazin, APIIP, Bicau, Preturi de Lista, Pagini Poligrafice,  Pro Raster, A51.

Despre HP Romania:
HP creaza noi oportunitati ca tehnologia sa aiba un impact semnificativ in viata utilizatorilor, a companiilor, a institutiilor si in general a societatii. Cu un portofoliu ce cuprinde solutii de imprimare, calculatoare personale si infrastructura IT, HP este cea mai mare companie IT din lume. Mai multe informatii despre HP se pot gasi la www.hp.com.

Despre Dacora Print:
Compania activeaza in domeniul de furnizare a hartiei din anul 2004, timp in care a oferit clientilor sai o gama diversificata de materiale, atat pentru piata tehnica, cat si pentru piata grafica. In 2008 a devenit HP Prefered Partner si a primit premiul Compania Anului, decernat de HP Romania. Datorita strategiei si volumului de imprimante HP Large Format vandute, Dacora a fost recunoscuta in 2009 HP Gold Partner, iar din 2010 este Partener Strategic HP. Are competenta de a informa clientii asupra solutiilor care ii avantajeaza, oferindu-le imprimante de format mare pentru piata tehnica ( CAD/GIS), cat si pentru piata grafica (INDOOR/OUTDOOR), dar si consumabile originale HP. Mai multe informatii despre Dacora Print se pot gasi la www.dacora.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here